Commercial Lead

 • 40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Heb jij een stevige mening over IT én ben je verliefd op het Marketing & Sales-vak? Welkom bij Avisi. Zonder dollen, want wij hebben een Commercial Lead nodig om onze ambities waar te maken. Bij Avisi zien we commercie een tikkeltje anders dan gebruikelijk is in de markt. We zoeken een rebel with a cause die doelstellingen en kwaliteit hand in hand laat gaan. Een verbinder die snapt dat Marketing & Sales onlosmakelijk verbonden zijn en elkaar nodig hebben om succesvol te zijn. 

Waar word jij blij van?

Ieder jaar weer beter worden! Jij stelt ambitieuze doelstellingen zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bent graag succesvol in commercie waarbij je de klant voorop stelt. Deze ogenschijnlijke tegenstelling is voor jou geen enkel probleem. Sterker nog: dit is part of the fun. Je wordt blij van opereren op het snijvlak van business & IT. Je snapt de invloed van IT op het bedrijfsleven en houd je graag bezig met het versterken van de positie van Avisi.  

Jij vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je team. Bij Avisi investeren we veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en de opgedane kennis delen we actief. Zo leer je iedere dag op een ongedwongen en fijne manier. Ook zijn we een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Als Commercial Lead van Avisi verdeel je je tijd tussen Sales & Marketing. Wij zien namelijk de customer journey als leidraad en daarom horen deze twee bij elkaar! 

 • Je stelt de strategie op voor het behalen van alle commerciële doelstellingen van Avisi samen met de Unit Leads. Forecasting & budgettering horen daar uiteraard bij.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het Team Central Commerce (nu 4 personen, groeiend naar 7 in 2022). Jij bent als manager van dit team verantwoordelijk voor hun werkgeluk en groei.
 • Je optimaliseert alle procestaken van de customer journey tot en met de handtekening, zeker ook met de inzet van digitale tools.
 • Je bent sparring partner voor de Unit Leads voor product- & dienstontwikkeling.
 • Je detecteert continu kansen voor cross- & upsell voor de units en zorgt dat deze ook daadwerkelijk ingezet worden (bijvoorbeeld met marketingcampagnes & outbound leadgeneration).
 • Je zit aan tafel bij de klant om de Unit Leads te ondersteunen in hun salestrajecten.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij:

 • Ben jij fan van digitalisatie, zowel als thema om te bespreken met klanten als in het Commercieel Proces.
 • Snap je hoe je bedrijven IT kopen en wat het voor hen betekent.
 • Heb je ruime ervaring met Sales & Marketing in een B2B-omgeving.
 • Durf je kritisch te zijn, waarbij je de menselijke en empathische kant niet vergeet.
 • Ben je een leider, maar dan niet in de traditionele zin van het woord.
 • Blijf je een voorloper in Marketing & Sales door je interesse in het vakgebied.
 • Ben je een excellente teamplayer.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal 7 jaar ervaring in B2B Sales en/of Marketing.
 • Kennis van het IT-werkveld en de impact op bedrijfsvoering (relatie tussen Business & IT), ervaring in software is een pré.
 • Managementervaring is een pré, maar dat mag zeker ook projectmatig zijn.
 • Hbo of wo werk- en denkniveau.

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Het team

Ons team is het commerciële hart van Avisi. We zijn de ogen en oren in de markt en zijn continu in gesprek met bestaande en mogelijk nieuwe klanten van Avisi. We werken volgens een heel helder customer journey-proces. Daarbij laten we ons ondersteunen door allerlei tools (HubSpot, Google Analytics, Monday.com) om tijd vrij te maken om voor de klant bezig te zijn. Ieder kwartaal bedenken en ontwikkelen we nieuwe campagnes. We zorgen voor interessante gesprekken met potentiële klanten voor de diverse units van Avisi en we zijn aanjager van vernieuwingen in het dienstenaanbod. Ons team is de go-to -place voor alle commerciële doelstellingen en vraagstukken. 

Ons team bestaat op dit moment uit drie Marketeers en een Visual Designer. In de komende maanden komen daar nog een senior en junior Customer Success Manager bij. Als zelfstandig team staan wij bekend om onze can-do-mentaliteit en sterke onderlinge verbondenheid. We vieren graag onze successen waar we hard (en vooral ook slim) voor werken. We communiceren open met elkaar en helpen elkaar zoveel mogelijk. Kwaliteit staat voorop en we zoeken altijd naar een betere manier om resultaat te bereiken. 

Alvast meer lezen over onze cultuur? Klik hier voor meer informatie. 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!