Junior Software Developer

  • HBO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Je bent net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan. Bij Avisi maak je kennis met alle fronten van software development, een betere start kan je als software engineer niet maken!
Je maakt onderdeel uit van één van de zelfsturende teams waarbij je begeleid wordt door onze ervaren developers. In onze teams staat kwaliteit voorop en is er veel vrijheid in het kiezen van talen en tooling dat passend is voor de eisen en wensen van de klant. Bij Avisi kun je je uitstekend ontwikkelen. Naast training on the job en interne kennisdeling investeren we in jouw opleiding!

Groeipad

Als starter bij Avisi maak je kennis met alle aspecten van het software development vak. Nadat jij een brede start hebt gemaakt door te werken met verschillende talen en tooling, ga je je verder verdiepen in wat jij het meest interessant vindt. Je kunt je verder specialiseren in een bepaalde taal of tool of je kan juist de generalist worden binnen Avisi en overal voldoende van af weten! 

Waar word jij blij van?

Om samen met je team van gepassioneerde IT'ers software op te leveren dat impact heeft op het dagelijks werk van onze klanten. Jij wilt de gebruiker graag blij maken met eenvoudige oplossingen van hoge kwaliteit. 

Waar worden nog blijer van?

Als jij je breder wil verdiepen in verschillende talen en tooling door bijvoorbeeld het bezoeken van interessante conferenties en deze kennis wilt delen tijdens onze bekende Tosti Talks op de HAN of een gave blog hierover wilt schrijven. 

Case

Stel de klant belt met de melding dat wanneer ze op de knop drukken in de applicatie er toch iets zou moeten gebeuren, maar dat er niets gebeurd.... Nu kunnen ze hun werk niet uitvoeren. Wat is je aanvalsplan?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken en meer te vertellen over een baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat. Gewoon, omdat we niet de grootste maar wél de beste willen zijn!  

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!