Lead Developer

  • hbo / wo

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Als Lead Developer ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het behalen van projectresultaten. Jij hebt de kwaliteiten om keuzes te maken rondom architectuur en software design. Wil jij de technische inspiratiebron zijn voor het team om zo de beste oplossingen te realiseren voor de klant? We maken graag kennis met je!

Word jij onze Lead Developer?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van?

Onderdeel zijn van een zelfsturend team met een duidelijk doel en commitment naar de klant. Jij wilt in de eerste plaats dat doen waar jij energie van krijgt, gewoon lekker code schrijven. Als je daarnaast mee kunt denken over de strategie en processen van klanten om vervolgens met oplossingen te komen die werkelijk impact hebben, kan jouw dag niet meer stuk!

Het team

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Momenteel is het team het ledenadministratiesysteem aan het updaten, hierdoor moeten bijna alle applicaties in het landschap worden aangepakt.  

We werken met verschillende talen, technieken, frameworks en databases, denk hierbij aan Kotlin, Java, MongoDB, PostgreSQL, Typescript, Angular en Spring Boot.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 

Case

Vrijwel alle teams binnen Avisi werken met Scrum. We draaien tweewekelijkse sprints, waarin het team werkt aan een gezamenlijk sprint doel. Met jouw team werk jij aan een nieuw project  Doordat nog niet alles duidelijk en uitgezocht is,  is het werken conform de Scrum methodiek soms lastig.  Wat zou jij als Lead Developer doen om ervoor te zorgen dat het team productief blijft en plezier blijft houden in hun werk?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!