Proces Consultant

 • 32-40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Klanten helpen op het gebied van implementatie, architectuur en full operational service, daar staan we voor bij Avisi Consultancy. We richten ons op oplossingen die de kosten en inspanningen verlagen en een solide basis vormen voor groei en ontwikkeling. We helpen onze klanten niet alleen best-in-class tooling te gebruiken zoals GitLab, Atlassian en Monday.com, maar ook om best-in-class methodieken toe te passen zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA.

Elke organisatie en elk team werkt anders. Daarnaast variëren SLA-afspraken per organisatie en zelfs binnen organisaties sterk. Daarom is het van belang eerst alle processen bij de klant in kaart te brengen en pas daarna te beginnen aan het implementeren van bijvoorbeeld een Jira Service Desk. 

Als Proces Consultant ga jij je verder ontwikkelen in specifieke processen en tooling en blijf je nieuwe kennis opdoen. Jij bent de specialist met betrekking tot tooling, best practices en processen binnen jouw specifieke vakgebied. 

Waar ga jij je in specialiseren?

Waar word jij blij van?

Niet zomaar tools installeren bij je klant, maar eerst de processen in kaart brengen en de juiste vertaling maken naar een tool-configuratie. Jij wil altijd de beste oplossing voor jouw klant, waarin gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijke tools centraal staan. Jij helpt je klant om beter samen én efficiënter te werken door het gebruik van de juiste tooling. Waar gaat jouw hart nog meer sneller van kloppen? We horen het graag!

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Klanten adviseren over procesinrichting en deze toetsen aan de hand van best practices.
 • Je helpt je klant bij support vragen over implementaties en tooling.
 • Tooling aan laten sluiten bij processen.
 • Begeleiden van complexe ITSM implementatieprojecten. 
 • Trainingen verzorgen.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • analytisch, gestructureerd & communicatief sterk;
 • expert in tooling & processen;
 • iemand die zich wil blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als binnen jouw vakgebied;
 • betrokken bij jouw team en denkt actief mee over de strategie.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Jij hebt gewerkt in of met IT (operations) teams.
 • Minimaal 4 jaar ervaring met agile, lean en/of ITIL theorieën en best practices. 
 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding.

Wat wil jij nog graag leren? We horen het graag van je!

Het team

Je gaat onderdeel uitmaken van het Avisi Consultancy-team. Ons team helpt uiteenlopende klanten met uitdagingen op het gebied van Agile softwareontwikkeling, DevOps & ITSM. We verzorgen de implementatie van de software en door middel van trainingen ook voor een snelle adoptie binnen de organisatie. Ons team bestaat uit 12 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. Er wordt hard gewerkt, veel kennis gedeeld en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Ook wordt er tijd gemaakt om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken? 

Case

Eén van onze klanten heeft het volgende probleem: 

Ons klantenbestand is groeiende en daardoor krijgen we steeds meer supportvragen binnen per e-mail. We beginnen het overzicht te verliezen en kunnen de klanten niet meer de service bieden die we voor ogen hebben. Kunnen jullie ons helpen met het inrichten van een Jira Service Desk, zodat er weer overzicht ontstaat en we SLA-afspraken kunnen behalen? 

Hoe zou jij dit aanpakken? Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Lees hier alvast een blog van één van je toekomstige collega's. 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!