Process Architect

 • 32-40 uur

 • wo

 • Arnhem

Vanuit ons ambitieuze doel om in 2030 het beste softwarebedrijf van Nederland te zijn, bouwen we continu in en aan onze organisatie. De Avisi Way of Working is daarvan een logisch gevolg. Het is onze unieke manier om samen met passie en plezier waarde te creëren door software. Aan jou, als Proces Architect, de mooie uitdaging om de Way of Working naar het volgende niveau te tillen en daar onze High Performance Teams mee te versterken. Jij krijgt de ruimte om jouw visie op procesarchitectuur neer te zetten en dit ook te realiseren. Beheers jij de unieke skills en heb jij de drive om het proceslandschap verder te optimaliseren? Dan is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent.

Scope

Daar waar door software oplossingen worden gecreëerd die dagelijks waarde leveren voor missie-kritische infrastructuren voor organisaties en de maatschappij, zijn haarscherpe, optimale processen onmisbaar. Dat geldt niet alleen voor de primaire processen waarin software wordt ontwikkeld en beheerd, maar net zozeer voor alle andere business processen die dat mogelijk maken. Door het succes van onze missie groeit Avisi en dat vraagt om verdere optimalisatie en alignment van ons proceslandschap.

De scope van de functie is gericht op de processen in het agile application life-cycle management en strekt van Governance, via Development en Release naar Maintenance en Support. Van Governance tot Operations dus, en gefocust op de producten en diensten die we leveren aan organisaties en de maatschappij. Onmisbaar daarbij is de feedback loop die inzichten uit alle processen ophaalt en continue procesverbetering mogelijk maakt.

Waar word jij blij van?

Systeemdenken en continue verbetering zitten in je bloed. Hoe beter processen door hun scherpte en onderlinge aansluiting professionals in staat stellen om écht impact te maken, des te gelukkiger jij bent.

Ook zijn we een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

iconography-set-1_Rocket

Zo ziet succes eruit

Succes in deze functie – zowel voor jezelf als voor Avisi – herken je aan de volgende resultaten:

 • Je hebt een feilloos beeld van de IT- en Businessprocessen binnen Avisi.
 • Je hebt de processen in een slimme structuur samengebracht en consistent en helder opgetekend.
 • Je hebt een methodiek ontwikkeld en geïmplementeerd waarmee je de processen doorlopend kunt meten en continu kunt verbeteren.
 • Je hebt bestaande processen geoptimaliseerd en waar je kansen ziet nieuwe processen ontwikkeld.
 • Je hebt processen weten te vertalen naar de praktijk van de professionals en ze met ondersteunende producten zoals blueprints en best practices gefaciliteerd in hun procesuitvoering.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je herkent jezelf in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben je:

 • Een zeer gestructureerde en analytische systeemdenker.
 • Een sociale en verbindende gesprekspartner voor de hele organisatie.
 • Een empathische, geduldige en communicatieve professional.
 • Een zelfstandige initiatiefnemer die samenwerking opzoekt voor realisatie.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van organisatiekunde of informatiekunde.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met procesmanagement, bij voorkeur bij meerdere organisaties.
 • Sterke affiniteit met IT-processen en -frameworks zoals Agile en Scrum, waarbij affiniteit met andere businessprocessen een pré is.
 • Kennis van en ervaring met (business) process frameworks is een pré maar geen vereiste. Fijn als je kunt denken en handelen in “de taal van” maar jouw eigen visie over procesmodellering staat voorop.

Team

Als Process Architect heb je binnen Avisi een bijzondere positie. Je bent dé professional op het vlak van de in-scope IT- en businessprocessen en vanuit die rol ben je zowel toonaangevend als faciliterend voor iedereen in de hele organisatie; van professional tot directie en van ontwikkelaar tot stafmedewerker. Je opereert dus enerzijds solistisch, maar werkt in de praktijk altijd samen met anderen. Bovendien werk je nauw samen met de High Performance Teams Architect, die even toonaangevend en faciliterend is, zij het op het vlak van cultuur en samenwerking. Aan elkaar heb je een directe dagelijkse sparringpartner en versterk je elkaars succes. Laten we samen op de resultaten proosten! 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!