Product Designer

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Jij vindt het een uitdaging om complexe problemen op te lossen met fantastische ontwerpen. Dit doe je voor bestaande producten, maar ook voor innovatieve en nieuwe producten.
Je bent bekend met verschillende brainstorm-, workshop- en interviewtechnieken en jij kan ons alles vertellen over user research, (lean) UX, usability, wireframes, prototypes en UI design.

Word jij onze nieuwe Product Designer?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Nieuwe ideeën maak jij snel concreet en vertaalt deze naar sterke ontwerpen. Jij wordt blij van het werken in een multidisciplinair team van product owners en marketeers tot developers én van een 'Agile way of working'. Jouw werk vormt het fundament voor de digitale oplossingen waarmee je jouw klanten blij maakt.  

Kom jij ons team versterken?

Het team

Het Apps team bestaat uit acht personen. Wij maken en onderhouden apps voor Atlassian producten (zoals Jira en Confluence) en daarbij maken we gebruik van het Atlassian’s Design System. Daarnaast ontmoeten we onze klanten op conferenties en werken we samen met Atlassian op locaties over de hele wereld.

Nieuwe releases en successen vieren we met een biertje op een terras of in de brouwerij!

Maak alvast kennis met Timo en lees het interview met hem op de website. 

Case

Er wordt aan jou gevraagd om het design voor een nieuwe functie van onze app Atlas CRM uit te denken, hoe pak jij dit aan? 

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!