Product Marketeer

  • HBO

  • 32 - 40 uur

  • Arnhem

Wil jij ons, in een startup-achtige omgeving, helpen onze business te vergroten door onze marketingactiviteiten te professionaliseren? Durf jij de ruimte te nemen en ons te vertellen wat we gezamenlijk kunnen doen om ons product zichtbaarder te maken in de markt?

Dan drinken we graag een kop koffie met je om kennis te maken en bieden wij jou een baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat. Lees snel verder! 

Waar worden we nog blijer van?

Als jij ons komt vertellen hoe we onze add-ons het beste kunnen promoten in het Atlassian Ecosysteem en alle (creatieve) ruimte pakt om ons te helpen de grootste add-on vendor te worden in de Atlassian marketplace!


Collage APS 2

Het team

Atlassian Apps is een jong en informeel team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van mooie producten. Wij bouwen add-ons bovenop Atlassian producten, zodat mensen productiever en beter kunnen werken. Wanneer we een update uitbrengen vieren we dat graag met een nieuw biertje!

 

Kom jij ons team versterken?

recruit

Klinkt dit als een mooie uitdaging? Dan ontvangen we graag je sollicitatie, waarbij we je willen vragen om je motivatiebrief in het Engels op te stellen. Daarnaast ontvangen we ook graag content (denk aan blogs/websites) die jij gecreëerd hebt en waar je trots op bent!

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!