Project Controller

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Met een cijfermatige blik projecten analyseren, bijsturen en inzicht en overzicht creëren, daar krijg jij energie van! Jij weet wat het belang is van procedures en duidelijke afspraken en je onderneemt actie wanneer zaken fout dreigen te gaan.

Je deelt graag je kennis en neemt mensen mee in jouw ideeën en voorstellen om zo samen het beste resultaat voor de klant neer te zetten en te bouwen aan langetermijnrelaties. 

Word jij onze nieuwe Project Controller?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Een project binnen de tijd en het budget afronden met een tevreden klant is waar jij het allemaal voor doet! Met jouw scherpe blik analyseer je projecten op het gebied van financiën en budgetten en zorg je ervoor dat collega's tijdig worden geïnformeerd en bijgestuurd waar nodig.

Team

Als Project Controller werk je nauw samen met de Service Managers en Team Leads en rapporteer je aan de huidige Service Manager. Je bent betrokken bij alle teams van Avisi Solutions en werkt met veel verschillende collega's samen.

Bij Avisi krijg jij de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en om je kennis te delen. Successen vieren we graag met elkaar! Ieder jaar vieren we op 18 september onze verjaardag, op vrijdag borrelen we remote en er worden verschillende teamuitjes georganiseerd. Kortom, voldoende gezelligheid en veel leuke collega's. 

Maak alvast kennis met één van onze Team Leads en lees het interview met Joël. 

Case

Tijdens de wekelijkse update meeting geeft een Team Lead aan dat hij een nieuw project start, maar moeite heeft om een budgetprognose te maken. Wat zou jouw aanpak zijn? 

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!