Vacature Recruitment Professional

 • 32-40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Zoek jij een afwisselende baan waarin je contact hebt met veel collega's en waar geen dag hetzelfde is? Heb jij affiniteit met ICT, kan je ook nog vlotte teksten schrijven en wil je verder bouwen aan het werkgeversmerk van Avisi? Lees dan vooral verder.

Avisi is een softwarebedrijf met een gezonde ambitie en ruim 120 betrokken medewerkers. We hebben een duidelijke strategie en visie en we mogen werken met het mooiste uitzicht over Arnhem. We willen nog verder groeien en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij een paar jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Maak ons blij met een goede motivatie en cv, we maken graag kennis met je!

Waar word jij blij van?

Je start de dag op kantoor of remote, bij Avisi werken we namelijk hybride, en maak je in je team afspraken over hoe je samenwerkt. In de daily stand-up bespreek je de openstaande tickets en wat jij gaat oppakken vandaag. Je vindt het fijn om je eigen dag te kunnen plannen en snel te schakelen tussen taken wanneer nodig. Sparren met je collega over lastige cases, een vacaturetekst opstellen en even bijpraten met een Team Lead over een openstaande vacature, zijn zomaar een aantal werkzaamheden die jouw dag vormen. 

Werken bij een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd.  Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

Wil jij je verder ontwikkelen bij een werkgever waar professioneel gewerkt wordt en waar je, samen met het marketingteam, het werkgeversmerk van Avisi verder mag uitbouwen? We komen graag met je in gesprek!

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt het recruitmentproces van A tot Z en houdt de doorlooptijden kort.
 • Je benadert nieuwe collega's actief via social media en andere mogelijke wervingskanalen. 
 • Je organiseert activiteiten op hogescholen en universiteiten.
 • Met je vlotte pen schrijf jij pakkende vacatureteksten en geeft samen met het marketingteam invulling aan online campagnes.
 • Je zorgt ervoor dat onze pipelines gevuld blijven met startende IT'ers & IT-professionals.
 • Je organiseert coaching-/trainingsprogramma's voor de medewerkers en je bewaakt de voortgang.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • Creatief, je bedenkt nieuwe en slimme oplossingen om onze pipelines te vullen met interessante kandidaten (studenten, startende IT-ers & (IT)-professionals).
 • Stressbestendig, assertief en proactief, je ontzorgt de business en houdt zowel je collega's als de kandidaten goed op de hoogte. 
 • Communicatief vaardig en weet je goed prioriteiten te stellen. 
 • Iemand die initiatief durft te tonen en je bent niet bang om fouten te maken
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. 
 • Bekend met werving via o.a. LinkedIn. 
 • Affiniteit met ICT.
 • Een afgeronde hbo-opleiding.
Wat wil jij nog graag leren? We horen het graag van je!

Het team

Het HR-team bestaat uit de teams Recruitment & Talent Development, Control en de Avisi Academy. Ieder jaar verwelkomen wij gemiddeld 25 stagiairs en 25 nieuwe medewerkers. We hebben een mooie groeiambitie die we met elkaar en de andere teams binnen Avisi realiseren.

Succes vieren we samen met (online) borrels, een gezellige barbecue en verschillende teamuitjes. We vinden zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Binnen ons ervaren team is er altijd ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. We hebben een mooi onboardingprogramma voor je klaar staan, proosten we binnenkort op jouw start? 

Case

In de markt is er schaarste aan IT'ers. Net als Avisi zijn ook alle andere concurrenten dringend op zoek zijn naar nieuwe collega's. Je zult daarom inventief en creatief moeten zijn om de concurrentie te slim af te zijn. Het streven is om onze vacatures, en dat zijn er genoeg, zo snel mogelijk te vervullen met de beste kandidaten en de laagste cost-per-hire. Hoe ga jij te werk? 

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!