Requirements Engineer / Business Analist

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Ben jij een gepassioneerde requirements engineer die het leuk vindt om de vraag achter de vraag helder te krijgen? Is het jouw tweede natuur om vanuit een conceptuele blik processen te ontwerpen en kan je ze ook realiseren? Ben jij degene die zich tot en met oplevering eigenaar voelt en de brug vormt tussen de business en de technische disciplines? Staat informatieveiligheid ook hoog op jouw agenda? 

Dan bieden wij jou een baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat, waar jij je veel breder mag ontwikkelen dan in de meeste bedrijven en waar je werkt met het neusje van de zalm als het gaat om techniek. Gewoon, omdat we niet de grootste maar wél de beste willen zijn!

Waar word jij blij van?

Jij krijgt energie als je waanzinnige oplossingen bedenkt die de klant nieuw perspectief brengt. Jij bent graag continu in gesprek met je collega's over het bouwproces, zodat jij het traject in samenspraak met de klant tot een bevredigend eindproduct kunt brengen. Je gaat je bijdrage leveren aan een nieuw systeem voor digitale identiteit met interessante uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging.      
Verder heb je regelmatig contact met je collega Requirements Engineers binnen Avisi.  Eén keer per twee weken wordt er actief kennis gedeeld over het vakgebied en wordt er gespard over cases. Verder is er voldoende ruimte voor intervisie, opleiding, congressen, etc.

Waar worden wij nog blijer van? Als jij het verschil maakt bij de klant door verder te kijken dan je opdracht alleen.

 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!