Salesmedewerker

  • hbo

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Van het helpen en adviseren van nieuwe klanten word jij blij! Als Salesmedewerker help jij mee om de stroom van nieuwe klanten op te pakken en zorg je dat het licentiemanagement op orde is. Dit doe je proactief en nauwkeurig. Je collega's kunnen als vanzelfsprekend van jou op aan! Jij kan snel schakelen, denkt in oplossingen en gaat gemakkelijk het gesprek aan. 

Je werkt in een dynamisch team met gedreven collega's, waar geen dag hetzelfde is. Kansen zien én grijpen en ervoor zorgen dat al jouw processen op orde zijn en vlekkeloos verlopen. Krijg jij daar energie van? 

Word onze nieuwe Salesmedewerker!

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Klanten blij maken met snelle en bruikbare oplossingen, meedenken over hoe de sales-processen nog beter kunnen en helpen bij de transitie naar een nieuw CRM-systeem. Ook werk jij graag in een team, maar met een duidelijke eigen verantwoordelijkheid en taken. 

Ons team

Je gaat onderdeel uitmaken van het Avisi Consultancy team. Wij helpen uiteenlopende klanten met uitdagingen op het gebied van Agile softwareontwikkeling, DevOps & ITSM.

Onze consultants verzorgen de implementatie van de software en zorgen met trainingen voor een snelle adoptie binnen de organisatie. Het team is groeiende en bestaat uit 10 experts, ieder met zijn eigen kennis en kwaliteiten! Er wordt hard gewerkt, veel kennis gedeeld, er is veel ruimte voor eigen- en teamontwikkeling en er wordt ook zeker tijd gemaakt om deze successen te vieren! Kom jij met je positieve instelling ons team versterken? De koffie staat voor je klaar. 

Maak alvast kennis met 1 van de teamleden en lees het interview met Berry

Case

Als Salesmedewerker ben jij het aanspreekpunt binnen Avisi voor klanten met vragen over lopende offertes en aanschaf van producten. Soms krijg je meerdere aanvragen tegelijkertijd binnen, hoe bepaal jij wat je als eerste oppakt?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!