Scrum Master

 • 32-40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

We hoeven jou niet uit te leggen hoe groot de rol is van software binnen organisaties. Het moet altijd functioneren. Onze klanten willen zich het liefst bezighouden met de verbetering van hun software. Het onderhouden en up-to-date houden van tooling en infrastructure horen daar niet bij. Dat regelt ons team, Avisi Cloud, graag voor hen!

Met jouw kennis van projecten, processen én goede communicatie optimaliseer jij de samenwerking binnen het team en tussen de teams. Daardoor zijn mensen in staat om hun eigen belemmeringen op te lossen. Deze aanpak leidt tot eenvoudige oplossingen, heldere processen en tevreden klanten. Ben jij de Scrum Master die dit kan realiseren? Solliciteer en vertel ons hoe jij een inspirerende omgeving creëert, waarin je teams motiveert om optimaal samen te werken!

Waar word jij blij van? 

De teamleden én de teams helpen door ze verder te laten kijken dan hun individuele en/of teambelang, maar naar het langere termijn doel van onze klant(en) en van Avisi, daar krijg jij energie van. Door jouw servicegerichte houding ontlast jij de Team Leads, zodat zij zich bezig kunnen houden met de techniek, en verzorg jij de communicatie richting de klant, teams en organisatie. 

Bij Avisi krijg jij veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en om je kennis te delen. Successen vieren we graag met elkaar! Ieder jaar vieren we op 18 september onze verjaardag, op vrijdag borrelen we (remote) en er worden verschillende teamuitjes georganiseerd. 

Én werken bij een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Afstemming en samenwerking met andere teams en klanten, dit is een belangrijk onderdeel van jouw functie. 
 • Opstellen van nieuwe processen en bestaande processen verbeteren, hierin neem jij het voortouw.
 • Je bewaakt het proces conform afgesproken SLA en treedt op wanneer er wordt afgeweken. 
 • Het mede opstellen van een roadmap en een realistische en up-to-date planning maken. 
 • Je ondersteunt en ontzorgt de Team Leads en escalaties los jij op. 
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • de vertrouwenspersoon tussen de Team Leads van Avisi Cloud en de andere teams binnen Avisi. 
 • standvastig en daadkrachtig.
 • iemand die weet wat er komt kijken bij softwarekwaliteit en -ontwikkeling, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te zitten. 
 • iemand die duidelijkheid kan verschaffen en ieders belangen in het oog houdt. 
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een soortelijke functie.
 • Ervaring binnen IT.
 • Scrum Master-certificaat is een pré.
 • Afgeronde hbo-opleiding.

Wat wil jij nog graag leren? We horen het graag van je!

Team

Het Avisi Cloud-team is een multidisciplinair team waarin developers, operators en testers samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van software in productie. Wij verzorgen managed Kubernetes-omgevingen voor mission critical software. Wij helpen onze klanten controle te houden over compliance, implementatie en technisch beheer. Omdat onze oorsprong in softwareontwikkeling ligt, begrijpen we als geen ander waar onze klant tegenaan loopt.

Wat maakt ons uniek? Wij hebben ervaring met álle aspecten van software en application-lifecycle-management inclusief de infrastructure waarop deze in productie wordt gehost. Doordat onze focus zich niet beperkt tot één enkele laag kunnen wij onze klanten proactief voorzien van écht advies over hun eigen diensten. Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Case

Er werken zes projectteams voor dezelfde klant en zij leveren alle software aan bij jouw team. Dit proces moet in goede banen worden geleid en daarbij moet ook nog de kwaliteit & security gewaarborgd blijven én de productie moet gewoon blijven draaien. Hoe zou jij dit aanpakken? 

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!