Security & Compliance Officer

  • hbo / wo

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Security & Compliance nemen wij binnen Avisi heel serieus. Er is een team binnen Avisi dat zich fulltime, organisatiebreed, bezighoudt met alles op het gebied van Security & Privacy.  Binnen het Avisi Cloud team zoeken wij iemand die complementair is aan dit team en ons verder kan helpen en begeleiden om informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens aantoonbaar goed op orde te hebben.

Als Security & Compliance Officer scherp je binnen ons team de processen en tools aan waar nodig. Ook begeleid en adviseer jij bij het gebruik van deze tools en help jij Avisi Cloud B.V. om compliance aan te kunnen tonen met bijvoorbeeld ISO 27001 en SOC2.

Daar waar de afdeling Security & Privacy het beleid opstelt, ga jij als Security & Compliance Officer binnen ons team ervoor zorgen dat wij aantoonbaar aan het beleid voldoen. Hoe pak jij het aan om security-beleid te implementeren? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Word onze Security & Compliance Officer!

Solliciteer direct

Waar word jij blij van?

De implementatie-expert van Avisi Cloud zijn met betrekking tot security en daarmee het primaire aanspreekpunt zijn voor vragen over getroffen maatregelen en processen. Word jij blij van security compliance binnen de hosting wereld? Laat ons weten waar jij nog meer en energie van krijgt!

Het team

Het Avisi Cloud Services(ACS) team heeft ontzettend veel kennis over het reilen en zeilen rondom diensten in productie. Het team is verantwoordelijk voor het beheren van het Platform Elektronische Communicatie (PEC), waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running en veilig is gezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Het ACS team is een multidisciplinair team waarin developers, operators en testers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden.  Wij geloven sterk in Agile- en Lean-processen en streven ernaar die visie aan onze klanten te leveren.

Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Case

Vanwege de aankomende SOC2 audit moet er een off-site backup worden toegevoegd aan onze controls. Waar moeten we allemaal rekening mee houden en aan welke voorwaarden moeten we voldoen? Hoe zet jij een gedegen oplossing neer voor nu én in de toekomst? Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Wil je alvast kennismaken met één van je toekomstige collega's? Lees hier het verhaal van Viradj. 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!