Security & Privacy Officer

  • 32-40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Met jouw frisse blik draag je als Security & Privacy Officer bij aan het informatiebeveiligingsbeleid en de bescherming van persoonsgegevens bij Avisi. Het beleid staat als een huis en tóch vinden we dat het altijd slimmer, beter en makkelijker kan door kritisch te kijken naar hoe we continu kunnen verbeteren. In deze rol krijg je de ruimte om te innoveren, jezelf te ontwikkelen en Avisi nog een stukje veiliger te maken. Word jij onze nieuwe Security & Privacy Officer?

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Bij Avisi nemen we security & privacy heel serieus. De manier waarop dit we aanvliegen is misschien wel anders dan dat je gewend bent; wij geven onze medewerkers namelijk meer ruimte voor hun eigen invulling van om security & privacy in te regelen. Om dit te kunnen doen staan vertrouwen en gezond verstand centraal. Dit betekent niet dat er geen werk is voor ons security & privacy-team. Integendeel zelfs, heel Avisi werkt onder het principe: security first! 

Als Security & Privacy Officer begeleid je alle teams binnen Avisi om informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens aantoonbaar goed op orde te hebben. Je zorgt ervoor dat Avisi de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie kan waarborgen, onder andere door het beheren en onderhouden van het ISMS. Je begeleidt en adviseert teams bij het gebruik van tools om compliance aan te kunnen tonen met bijvoorbeeld ISO 27001, SOC 2 en de GDPR. Daarnaast ondersteun je teams bij risico-, en incidentmanagement, het uitvoeren van interne audits en management- en compliance reviews. Ook ben je betrokken bij het certificatieproces en voorzie je de teams van de juiste begeleiding. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je bent leergierig en pikt nieuwe informatie snel op, zo ben je analytisch en kan je zelfstandig problemen in kaart brengen en oplossen. Je kunt goed met mensen omgaan en je voelt haarfijn aan hoe je je collega of klant weet te overtuigen om hun steentje bij te dragen aan het naleven van het informatiebeveiligingsbeleid van Avisi. Je vindt het fijn als je collega's kan helpen, ongevraagd advies kan geven en hen elke dag weer een stukje bewuster kan maken van het belang van informatiebeveiliging. 

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding met academisch werk-en denk niveau. 
  • Het is fijn als je al basiskennis hebt over ISO 27001, SOC 2 en AVG/GPDR. Uiteraard krijg je bij ons de kans om hier nog veel meer over te leren.

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Het team

Je wordt onderdeel van het team Security & Privacy, dit team bestaat uit twee Security & Privacy Officers en wij zijn nu op zoek naar versterking. Ons team adviseert de software-teams op het gebied van security & privacy zowel aan de proces- en beleidskant als aan de inhoudelijk kant. Hierdoor kunnen we als Avisi maximale veiligheid realiseren in de software die we aan onze klanten aanbieden. 

Binnen ons team hechten we veel waarde aan hard werken, open communicatie, creatieve retro's en elkaar kunnen voorzien van constructieve feedback. Ook kunnen we het niet laten om af en toe te bladeren in onze Whisky Bibles. Whisky is, naast security & privacy, een passie waar we graag over praten en van genieten. Ook delen we graag onze tips over welke whisky je absoluut moet proeven. Proosten we binnenkort op jouw eerste werkdag?


Gepubliceerd op: 25-08-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!