Security Engineer

  • 32-40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Ga jij tot het gaatje? Als Security Engineer bij Avisi ben jij grotendeels bezig met het zoeken naar mogelijke gaten in onze systemen en zorg je er uiteraard ook voor dat deze weer gedicht worden. Jij bepaalt wat er moet gebeuren om onze security bij Avisi hoog te houden. Een functie met veel regie over je eigen werkzaamheden, toegang tot onze cloud omgevingen en fijne collega’s die je continu uitdagen.

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Jouw doel is om onze software veiliger te maken en te houden. Om dit te waarborgen zoek jij steeds naar flaws in onze software, daar zal het merendeel van je tijd naartoe gaan. Vervolgens bekijk je hoe je deze kan aanpakken, zodat de security binnen Avisi wordt vergroot. Dit doe je in samenwerking met jouw collega’s. Grotendeels ben jij in charge over wat je gaat doen, maar natuurlijk zijn er ook wel eens incidenten. In dat geval kom jij meteen in actie en bekijk je hoe je de veiligheid kan herstellen. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Aangezien jij bepaalt wat nodig is om de veiligheid te vergroten, is eigen initiatief en proactiviteit zeer gewenst. Ook laat je niet zomaar los, jij gaat net zo lang door totdat je de flaws vindt. Vervolgens weet jij hoe je dit moet uitleggen aan jouw collega’s en zorg je ervoor dat iedereen meewerkt aan de oplossing. Een goede band met je collega’s gaat je hierbij enorm helpen. 

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Informatica, ICT of iets soortgelijks. 
  • Ervaring met één of meerdere programmeertalen zoals Java, Javascript en Go. 
  • Je weet hoe je moet hacken en hoe je hacks kan voorkomen.
  • Het analyseren van systemen op veiligheid is niets nieuws voor jou.

Het team

Je komt te werken voor heel Avisi, maar je vindt jouw basis bij Avisi Cloud Services (ACS). Dit team heeft ontzettend veel kennis over het reilen en zeilen rondom diensten in productie. ACS is verantwoordelijk voor het beheren van het Platform Elektronische Communicatie (PEC), waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running en veilig is gezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Team ACS is een multidisciplinair team waarin Software- en Site Reliability Engineers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden. Wij geloven sterk in Agile- en Lean-processen en streven ernaar die visie aan onze klanten te leveren.

Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Wil je alvast kennismaken met één van je toekomstige collega's? Lees hier het verhaal van Viradj. 

Gepubliceerd op: 02-06-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!