Security Officer

  • 32-40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

"Better safe than sorry" is jouw motto. Als Security Officer ben jij het aanspreekpunt voor collega's en klanten als het gaat om security en compliance. Het is jouw verantwoordelijkheid dat processen veilig en volgens de regels verlopen. 

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Security & Compliance nemen wij binnen Avisi heel serieus. Er is een team binnen Avisi dat zich fulltime, organisatiebreed, bezighoudt met alles op het gebied van Security & Privacy, met de toepasselijke naam team Security & Privacy. Binnen team Avisi Cloud zoeken wij iemand die complementair is aan het team Security & Privacy. Jij helpt en begeleidt ons om informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens aantoonbaar goed op orde te hebben. 

Daar waar team Security & Privacy het beleid opstelt, ga jij als Security & Compliance Officer binnen ons team ervoor zorgen dat wij aantoonbaar aan het beleid voldoen. Jij implementeert en controleert het beleid bij Avisi Cloud voor informatieveiligheid en SOC 2, waardoor onze processen en tools steeds worden aangescherpt. 

Hoe ziet dit er concreet uit? Jij voert bijvoorbeeld risicoanalyses uit, waaruit je maatregelen opstelt en vervolgens controleert. Je interviewt je collega's, om te kijken hoe ze het doen in relatie tot de compliance-standaarden. Vervolgens zet je hen aan de slag om de geconstateerde verbeteringen door te voeren, die je blijft monitoren. Maar denk ook aan taken zoals het begeleiden van het certificatieproces, het uitvoeren van compliance reviews en het up-to-date houden van registraties van je teams, zoals een leveranciersoverzicht of verwerkingsregister. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je bent een goede gesprekspartner voor klanten, leveranciers, partners en collega's. Dit betekent dat je goed kan luisteren naar vragen, maar je weet hen ook te voorzien van duidelijke en begrijpbare antwoorden. Daarnaast wacht je niet af, denk je vooruit en kom je met advies wanneer jij denkt het nodig is om de veiligheid te verbeteren. Verder ben je iemand die houdt van overzicht en ga je graag gestructureerd te werk.

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijk functie. Hierdoor beschik je over feitelijke kennis over relevante wet- en regelgeving, maar heb je ook vaardigheden ontwikkeld voor het menselijke aspect van deze rol. 
  • Ervaring met ISO27001-standaard.
  • Je hebt affiniteit met hosting en IT-processen. 
  • Het is pré wanneer je in het bezit bent van CISSP, CISM e/o CIPP/E certificering. Heb je dit nog niet? Dan ben je in ieder geval bereid om deze te behalen. 

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Het team

Je komt te werken voor heel Avisi, maar je vindt jouw basis bij Avisi Cloud Services (ACS). Dit team heeft ontzettend veel kennis over het reilen en zeilen rondom diensten in productie. ACS is verantwoordelijk voor het beheren van het Platform Elektronische Communicatie (PEC), waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running en veilig is gezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Team ACS is een multidisciplinair team waarin Software- en Site Reliability Engineers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden. Wij geloven sterk in Agile- en Lean-processen en streven ernaar die visie aan onze klanten te leveren.

Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Case

Vanwege de aankomende SOC 2-audit moet er een off-site backup worden toegevoegd aan onze controls. Waar moeten we allemaal rekening mee houden en aan welke voorwaarden moeten we voldoen? Hoe zet jij een gedegen oplossing neer voor nu én in de toekomst? Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

Wil je alvast kennismaken met één van je toekomstige collega's? Lees hier het verhaal van Viradj. 

Gepubliceerd op: 02-06-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!