Security Officer

 • 32-40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Security & Compliance nemen wij binnen Avisi heel serieus. Er is een team binnen Avisi dat zich fulltime, organisatiebreed, bezighoudt met alles op het gebied van Security & Privacy. Binnen het Avisi Cloud team zoeken wij iemand die complementair is aan dit team en ons verder kan helpen en begeleiden om informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens aantoonbaar goed op orde te hebben.

Als Security Officer scherp je binnen ons team de processen en tools aan waar nodig. Ook begeleid en adviseer jij bij het gebruik van deze tools en help jij Avisi Cloud B.V. om compliance aan te kunnen tonen met bijvoorbeeld ISO 27001 en SOC2.

Daar waar de afdeling Security & Privacy het beleid opstelt, ga jij als Security Officer binnen ons team ervoor zorgen dat wij aantoonbaar aan het beleid voldoen. Hoe pak jij het aan om het security-beleid te implementeren? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Waar word jij blij van?

De implementatie-expert van Avisi Cloud zijn met betrekking tot security en daarmee het primaire aanspreekpunt zijn voor vragen over getroffen maatregelen en processen. Word jij blij van security compliance binnen de hosting wereld?

Én werken bij een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

Laat ons weten waar jij nog meer energie van krijgt!

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Implementatie en controle van het beleid voor informatieveiligheid en SOC2.
 • Het voeren en voorzitten van risicoanalyses en daarbij het opstellen en controleren van maatregelen.
 • Het interviewen, verslag doen, opvolgen en monitoren van en aan teams in relatie tot de compliance-standaarden.
 • Het begeleiden van het certificatieproces en daar verantwoordelijkheid voor nemen.
 • Uitvoeren van compliance reviews en up-to-date houden van registraties van het team, zoals een leveranciersoverzicht of een verwerkingsregister.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • met jouw kennis een aanvulling op de taken van het Avisi Security & Privacy team; 
 • de implementatie-expert van Avisi Cloud m.b.t. security en daarmee primair het aanspreekpunt voor vragen over processen en getroffen maatregelen;
 • iemand die advies geeft en begeleiding biedt, gevraagd en ongevraagd;
 • een gesprekspartner voor klanten, leveranciers en partners.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Je hebt diepgaande kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en naast al je feitelijke kennis kun je goed overweg met het menselijke aspect van je functie.
 • Je hebt ervaring met de ISO 27001-standaard.
 • CISSP, CISM e/o CIPP/E certificering is een pré (of de bereidheid om deze te halen).
 • Je hebt affiniteit met hosting en IT-processen.
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.

Wat wil jij nog graag leren? We horen het graag van je!

Het team

Het Avisi Cloud Services (ACS) team heeft ontzettend veel kennis over het reilen en zeilen rondom diensten in productie. Het team is verantwoordelijk voor het beheren van het Platform Elektronische Communicatie (PEC), waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running en veilig is gezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Het ACS team is een multidisciplinair team waarin developers, operators en testers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden. Wij geloven sterk in Agile- en Lean-processen en streven ernaar die visie aan onze klanten te leveren.

Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Case

Vanwege de aankomende SOC2 audit moet er een off-site backup worden toegevoegd aan onze controls. Waar moeten we allemaal rekening mee houden en aan welke voorwaarden moeten we voldoen? Hoe zet jij een gedegen oplossing neer voor nu én in de toekomst? Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek! 

Wil je alvast kennismaken met één van je toekomstige collega's? Lees hier het verhaal van Viradj. 

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!