Senior Customer Success Manager

 • 40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Inspirerende gesprekken voeren met business leaders, dat doe je het liefst de hele dag. Als Avisi willen we next level gaan in onze Customer Experience en continu in gesprek zijn met onze klanten. Deze klanten zijn divers, net als de diensten we leveren. Het is de taak van de Customer Success Manager om klanten zich welkom, gehoord en geïnspireerd te laten voelen door alle mogelijkheden die Avisi biedt. Heb jij de passie, creativiteit en skills om deze unieke kans te pakken om een nieuwe rol vorm te geven? Dan zoeken wij jou!

Waar word jij blij van?

Jij krijgt energie van gesprekken op topniveau, waarbij de uitdagingen van business leaders jou inspireren om oplossingen te bedenken door o.a. digitale toepassingen. Jij verdiept je graag in alles wat IT voortbrengt en hebt er een mening over. Tech is voor jou geen doel, maar een belangrijk middel. Een fantastische customer experience vind jij de enige route naar succes. 

Jij vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je team. Bij Avisi investeren we veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en de opgedane kennis delen we actief. Zo leer je iedere dag op een ongedwongen en fijne manier. Ook zijn we een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Je spreekt dagelijks met het topmanagement van onze klanten over hun uitdagingen.
 • Je onderzoekt deze uitdagingen en formuleert oplossingsrichtingen die passen bij de dienstverlening van Avisi.
 • Je begeleidt het verkoopproces in de business units vanuit jouw ervaringen met de klant.
 • Je levert inzicht over bewegingen in de markt aan zowel Marketing als de business units.
 • Je optimaliseert de ervaringen van klanten met Avisi door de ogen en oren te zijn voor de operatie in de diverse units.
 • Je zorgt dat de impact van Avisi groter wordt en daardoor het beste softwarebedrijf wordt in de markt.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • ..een echte gesprekspartner voor het topmanagement bij onze klanten;
 • ..een podiumdier dat goed informatie over kan brengen;
 • ..een kritische denker met een nog grotere gunfactor;
 • ..een sparring partner voor de Commercial Lead.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in B2B IT, waarvan 5 jaar als Consultant, Sales of Service Manager.
 • Kennis van zowel de technische aspecten van IT (bij voorkeur software) als de impact op de business.
 • Hbo of wo werk- en denkniveau.

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Het team

Ons team is het commerciële hart van Avisi. We zijn de ogen en oren in de markt en zijn continu in gesprek met bestaande en mogelijk nieuwe klanten van Avisi. We werken volgens een heel helder customer journey-proces. Daarbij laten we ons ondersteunen door allerlei tools (HubSpot, Google Analytics, Monday.com) om tijd vrij te maken om voor de klant bezig te zijn. Ieder kwartaal bedenken en ontwikkelen we nieuwe campagnes. We zorgen voor interessante gesprekken met potentiële klanten voor de diverse units van Avisi en we zijn aanjager van vernieuwingen in het dienstenaanbod. Ons team is de go-to -place voor alle commerciële doelstellingen en vraagstukken. 

Ons team bestaat op dit moment uit drie Marketeers en een Visual Designer. In de komende maanden komen daar nog een Commercial Lead en een senior Marketeer bij. Als zelfstandig team staan wij bekend om onze can-do-mentaliteit en sterke onderlinge verbondenheid. We vieren graag onze successen waar we hard (en vooral ook slim) voor werken. We communiceren open met elkaar en helpen elkaar zoveel mogelijk. Kwaliteit staat voorop en we zoeken altijd naar een betere manier om resultaat te bereiken. 

Alvast meer lezen over onze cultuur? Klik hier voor meer informatie. 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!