Service Manager

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Binnen de wereld van softwareontwikkeling bezig gaan met het vormgeven van processen, actief de samenwerking zoeken met collega's en klanten, verwachtingsmanagement... begint je hart al sneller te kloppen? 

Als Service Manager bij Avisi versterk je samen met de Team Leads de band met de klant als gelijkwaardige strategische partners. Door inzicht te hebben in de verschillende projecten, goed te communiceren met én naar de klant en verwachtingen over en weer te managen, bouw je langetermijnrelaties op. Als Service Manager werk je nauw samen met de Team Leads en zijn jullie samen het primaire aanspreekpunt voor de klant. 

Word jij onze nieuwe Service Manager?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Jij wordt blij van het werken als schakel tussen klanten en onze interne software development teams. Je signaleert mogelijke issues direct en laat projecten succesvol verlopen. En die successen vier je samen met je collega's!

Team

Je hebt veel afstemming met de verschillende Team Leads en de Unit Lead van Avisi Solutions B.V. Je rapporteert aan de huidige Service Manager en werkt daar ook nauw mee samen.

Bij Avisi krijg jij veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en om je kennis te delen. Successen vieren we graag met elkaar! Ieder jaar vieren we op 18 september onze verjaardag, op vrijdag borrelen we remote en er worden verschillende teamuitjes georganiseerd. Kortom, voldoende gezelligheid en veel leuke collega's. 

Maak alvast kennis met één van onze Team Leads en lees het interview met Joël. 

Case

Je woont een periodiek projectoverleg bij en je merkt dat de Projectleider een ander beeld heeft van de voortgang van het project dan de Team Lead. Het betreffende project staat onder druk met een naderende deadline, maar wellicht loopt het wel los. Hoe zou je hiermee omgaan? 

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!