Site Reliability Engineer

 • HBO / WO

 • 32-40 uur

 • Arnhem

Het Avisi Cloud Services (ACS) team heeft ontzettend veel kennis over het reilen en zeilen rondom diensten in productie. Het team is onder andere verantwoordelijk voor het beheren van het Platform Elektronische Communicatie (PEC), waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running is en blijft, aangezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Het ACS team is een multidisciplinair team waarin developers, operators en testers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden. Wij geloven sterk in Agile- en Lean-processen en brengen deze visie over aan onze klanten.

Mooie verhalen, maar wat ga je nou echt doen? 

PEC bestaat uit 40 applicaties die ervoor zorgen dat notarissen hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als lid van het team zul jij je bezighouden met het onderhouden en draaiend houden van deze applicaties. Dit betekent dat we met het team onder andere verantwoordelijk zijn voor het oplossen van bugs, uitbreiden van functionaliteiten,  incident response, waarborgen van security, performance, en het reviewen van code. Verder ga jij het technisch onderhoud en beheer oppakken en ook zelf code aanpassingen doorvoeren. Verwachtingsmanagement bij het in behandeling nemen van een case en het goed communiceren daarover met de klant, en andere teams, is misschien nog wel belangrijker dan de oplossing zelf. Uiteraard moet de oplossing er ook komen. We verlenen derde lijn support, er is dus geen direct contact met de eindgebruiker. Het is een diverse en dynamische functie. De klantvragen lopen uiteen van "er zijn bij diverse kantoren problemen met het inloggen" tot aan "we hebben een security incident".

De verdeling van je tijd in de week is grofweg:

 • 50% operationele werkzaamheden

 • 50% ontwikkeling en verbeteringen doorvoeren

Waar worden wij blij van?
Jij leeft voor techniek en software. Je vindt het mooi om op de hoogte te blijven van technische ontwikkelingen. Je bent kwaliteitsgericht, communicatief zeer vaardig en weet de juiste prioriteit te stellen. 

Waarom zou jij voor Avisi kiezen?

Avisi is een jonge en innovatieve werkgever. Een softwarebedrijf dat hard groeit, waar je het vertrouwen krijgt en waar veel ruimte is voor professionele ontwikkeling. Naast hard werken is er tijd voor gezelligheid. Jouw toekomstige Avisi collega's waarderen de volgende eigenschappen: passie, innovatie, vertrouwenresultaat en kwaliteit. Als jij je hierin herkent dan bieden wij naast een goed salaris: 

 • Bezoeken van (inter)nationale summits / netwerkbijeenkomsten.
 • Pensioenregeling.
 • Tijd, ruimte en budget voor (persoonlijke) ontwikkeling en training.
 • Vrijheid om innovatieve ideeën te realiseren.
 • Zelfsturende teams (agile).
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.
 • Gezellige borrels, wekelijkse lunches, teamuitjes, bedrijfsuitjes en Techdays.

 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!