Software Developer Clojure

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Als Clojure* Developer bij Avisi werk je samen met je team dat echt geeft om het verder ontwikkelen/verbeteren van de apps én ook om de klanten die deze apps gebruiken. Welke apps? Wij bouwen add-ons bovenop Atlassian producten, zodat klanten wereldwijd productiever en beter kunnen werken. Je krijgt tijd om samen na te denken over de ontwikkeling van deze diverse apps.

Heb je een verbetering doorgevoerdDan krijg je razendsnel feedback op je werk: geen bullshit maar echte feedback waar je iets mee kunt. Samen maken we de mooiste dingen en daarom wordt elke release gevierd met een nieuw biertje!

*ken je Clojure nog niet? Bij ons krijg je de kans om dit te leren.

Word jij onze nieuwe Software Developer Clojure?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Innovatie, kritisch kijken naar nieuwe technieken en tools, een gezellig team en kennis delen. Goede opleidingsmogelijkheden en de ruimte om je breed óf specifiek te ontwikkelen en de mogelijkheid om naar toffe summits te gaan. 

Kom jij ons team versterken?

Het team

Wij, het Atlassian Apps team, zijn een jong en informeel team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van apps voor de Atlassian Marketplace. We werken met de volgende tech stack: Clojure, Clojurescript, Datomic, Datalog, Crux, Fulcro, Pathom, GraphQL en React. We ontwikkelen verder aan bestaande apps om deze steeds beter te maken en doen daarnaast ook support. Ook delen we graag onze kennis, bekijk bijvoorbeeld eens de blog van Timo of Gert-Jan of de eerste publicatie in het Java Magazine!

In dit team heb je de mogelijkheid om meerdere dagen thuis te werken. We waarderen het wel als we je in ieder geval eens per week zien op kantoor in Arnhem tijdens de teamplanningen. En natuurlijk wanneer we een teamuitje hebben! 

Maak alvast kennis met Timo en lees het interview met hem op de website. 

Case

De UX-designer heeft het design voor de volgende feature klaarstaan. Jij gaat de nieuwe feature bouwen. Hoe pak je dat aan en wat zijn de stappen die jij gaat nemen?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!