Software Developer team NXP

  • hbo / wo

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Tegenwoordig zitten overal chips in: van zelfrijdende auto's tot aan high-tech fabrieken en van smart home-apparaten tot aan jouw mobiele telefoon. Zonder chips werken ze gewoon niet! Als Software Developer bij het team NXP kom jij te werken in het team dat mooie code schrijft voor de chipfabrikant NXP. Onze software is cruciaal voor het optimaal functioneren van de fabriek. Klinkt dit als een mooie uitdaging?

Word jij onze nieuwe Software Developer team NXP?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Jezelf verdiepen in nieuwe talen en technieken en deze kennis delen met jouw collega's! Door het geven en bezoeken van Show&Tells en Techdays en het schrijven van blogs zorg jij ervoor dat ook de rest van de organisatie op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. 

Team

Ons team bestaat uit een Team Lead en twee Developers. We werken met Kafka, Scala en Cassandra. Ben je nog niet bekend met deze talen? Dat is geen probleem, deze talen zijn zeker goed te leren. We geven je daarbij goede begeleiding en voldoende tijd om het zo snel mogelijk eigen te maken. 

Als Software Developer in ons team maak je software die extreem belangrijk is voor onze klant. De software garandeert namelijk de kwaliteit van de geleverde chips. Onze services draaien 24/7, 365 dagen per jaar. Dit betekent dat de software robuust moet zijn en zichzelf kan herstellen. Als de software niet beschikbaar is, staat de fabriek stil en kan de kwaliteit niet gegarandeerd worden. Kortom, quality assurance staat in ons team voorop! 

Wil jij weten hoe het is om als startende Software Developer bij Avisi te werken? Lees hier de blog van Anouk! 

Case

Per seconde ontvangt het systeem ongeveer 25 berichten. Zoals gezegd, 24/7, het hele jaar door. Dit betekent dat het opslaan en het tonen van die data super efficiënt moet zijn. Ook moet het systeem er tegen kunnen dat een deel van de servers waar de data staat niet beschikbaar is. Hoe zou jij dit aanpakken?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!