Software Engineer Cloud

  • 32-40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Java, Kotlin, Kubernetes... the list goes on! Als Software Engineer Cloud kom je in aanraking met een grote hoeveelheid technieken en ben je bezig met het volledige ontwikkelproces, van vraag, tot oplossing en uiteindelijk support. Een functie met, indien nodig, veel begeleiding om jou up and running te krijgen als allround Software Engineer. Jouw ontwikkeling stopt namelijk nooit. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien naar diverse functies binnen Avisi. 

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag voor onze grootste klant, namelijk de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). De KNB behartigt de belangen van de notarissen in Nederland en zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen. Avisi ontwikkelt een groot aantal notariële applicaties en onderhoudt het platform waar deze applicaties gehost worden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat het platform onderhouden én verbeterd wordt. Ook help je mee met de technische support (derdelijns). Het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van een oplossing omdat de wetgeving is veranderd. Het volgende moment is er een security-melding en zet jij alles op alles om het probleem te verhelpen. Of er komen vragen vanuit de klant via support. Maar er zijn ook vaak overleggen met de klant waarin vragen naar voren komen, samen met jouw team bepaal je of daar nu op geacteerd wordt of dat het naar de backlog gaat. Kortom, never a dull moment

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Allereerst zelfstandig. We leren je graag alles wat je nodig hebt, zodat je daarna zelfstandig nieuwe verbeteringen kan herkennen en doorvoeren. Ook vinden we het belangrijk dat je je openstelt om nieuwe dingen te leren en durft te vragen waarom bepaalde beslissingen worden gemaakt. Domme vragen zijn er niet. Daarbij is het ook belangrijk dat je feedback kan ontvangen, daardoor kan je alleen maar beter worden. Wij hopen die ook van jou te krijgen en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Zo kunnen wij als team alleen maar groeien. 

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding in de IT afgerond of je hebt een hbo- werk- en denkniveau met ervaring als Software Engineer. 
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met software-ontwikkeling.
  • Je bent vaardig in de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Veel documentatie is in het Engels en je werkt ook samen met Engelssprekende collega's. 

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Ons team

Wij zijn team Avisi Cloud, een multidisciplinair team waarin Developers, Operators, Testers en Support Engineers nauw samenwerken en gespecialiseerd zijn in het beheer van software in productie. Wij verzorgen managed Kubernetes-omgevingen voor mission-critical software. Wij helpen onze klanten controle te houden over compliance, implementatie en technisch beheer. Doordat onze oorsprong in software-ontwikkeling ligt, begrijpen we als geen ander waar onze klanten tegenaan lopen.

Wat maakt ons uniek? Wij hebben ervaring met álle aspecten van software- en application-lifecycle-management, inclusief de infrastructure waarop deze in productie wordt gehost. Doordat onze focus zich niet beperkt tot één enkele laag, kunnen wij onze klanten proactief voorzien van écht advies over hun eigen diensten. Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar. We organiseren allerlei activiteiten, zoals een bbq of een game-avond en er gaat geen week voorbij dat we niet met elkaar een drankje doen. 

Avisi is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek. Laat ons weten waar jij nog meer energie van krijgt!

Gepubliceerd op: 31-08-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!