Support Engineer

  • 32-40 uur

  • mbo 4 +

  • Arnhem

Altijd al in de IT branche willen werken? Wij zijn op zoek naar een Support Engineer die het vak wil leren en vanuit deze functie door wil groeien in onze organisatie. Bijvoorbeeld naar de rol van Technical Consultant. Dit is je kans om van jouw interesse daadwerkelijk je baan te maken. 

Waar word jij blij van?

Jij wordt blij wanneer de klant blij is en weer verder kan met zijn/haar operationele werkzaamheden, doordat jij zo snel en natuurlijk zo goed mogelijk hebt geholpen. Ook vindt jij het tof om verschillende tools te leren kennen en je daarin steeds meer te verdiepen. 

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Jij bent de Support Engineer van het team APS. Alle aanvragen vanuit klanten over de verschillende tools, zoals Atlassian en Monday.com, komen bij jou terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oplossen van performance of permission problemen. Maar ook aan aanvragen die gaan over het oplossen van problemen bij e-mail koppelingen met de Jira Service Desk. Daarnaast zal je ook ondersteuning bieden bij SSO inrichting en root cause analysis uitvoeren. Een functie met ieder geval genoeg diversiteit. Ik hoor je nu denken: “Leuk! Maar heb ik hier wel genoeg kennis over?” Geen zorgen, zolang je maar wil leren, komt dat zeker goed! 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Doordat je nieuwsgierig bent, leer je de verschillende tools snel kennen. Ook kan je goed luisteren en doorvragen, zodat je de vraagstukken van de klanten goed begrijpt. Je kan de vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijken en weet de hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Doordat je gestructureerd werkt, weet jij altijd het overzicht te houden.

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Je hebt een afgeronde mbo 4-opleiding.
  • Kennis van ITIL is een pré. 

Het team

Je gaat onderdeel uitmaken van het Avisi Consultancy-team. Ons team helpt uiteenlopende klanten met uitdagingen op het gebied van Agile softwareontwikkeling, DevOps & ITSM. We verzorgen de implementatie van de software en door middel van trainingen ook voor een snelle adoptie binnen de organisatie. Ons team bestaat uit 10 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. Er wordt hard gewerkt, veel kennis gedeeld en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Ook wordt er tijd gemaakt om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!