Systeembeheerder

  • 24-40 uur

  • mbo / hbo

  • Arnhem

'Een goede Systeembeheerder automatiseert zichzelf weg'. Ben jij altijd op zoek naar hoe het efficiënter en beter kan? Als Systeembeheerder bij Avisi krijg je hiervoor alle ruimte. Je komt namelijk met veel verschillende systemen, processen en mensen in aanraking zodat je de ingrediënten hebt om tot goede innovaties te komen. Ook zijn er volop kansen om door te groeien naar andere functies binnen Avisi. Wat is jouw eerste zet? 

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Binnen de kortste keren weet iedereen binnen Avisi wie jij bent. Met elke collega zal je wel een keer contact hebben. Jij bent namelijk, samen met jouw collega Ibo, hét aanspreekpunt voor technische vragen binnen de organisatie. Jullie beheren samen de servicedesk waarin onderwerpen aan bod komen over onder andere hardware-problemen, anti-virussoftware, systeemconfiguraties of het gebruiksklaar maken van laptops. 

Daarnaast zorg je ervoor dat collega's op technisch vlak onbezorgd en steeds beter hun werk kunnen doen. Je bent verantwoordelijk voor het netwerkbeheer (het kantoornetwerk) en voor het functioneel applicatiebeheer, van applicaties zoals Google Mail en Atlassian-tooling. Uiteraard ben je ook bezig met het optimaliseren, innoveren en automatiseren van processen binnen Avisi. Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van handleidingen en het beschrijven van processen en asset- en licensemanagement. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Servicegericht! Je krijgt energie wanneer je jouw collega's kan ontzorgen en je hebt een 'hoe kan ik helpen?'-mentaliteit. Je bent dan ook een kei in luisteren, doorvragen en je zet net zo lang door totdat je een oplossing hebt gevonden. Je zorgt voor een goed verwachtingsmanagement, je houdt je aan afspraken en verlangt dit ook van anderen. Daarnaast ben je graag in control en bewaar jij zonder moeite overzicht in een complex landschap. Je zorgt voor goede documentatie en vindt het prettig om taken op je to-do-lijst tijdig af te strepen. Verder wordt jij erg enthousiast van innovaties. Je probeert graag dingen uit en je vindt het leuk om jezelf wat nieuws aan te leren. Voor deze rol vinden we het prettig als je meerdere dagen op kantoor kunt werken. Wanneer je fulltime werkt, dan is het zeker mogelijk om een dag thuis te werken. Werk je parttime, dan zien we je graag alle dagen op kantoor.  

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Minimaal hbo-werk-en-denkniveau 
  • Minimaal een afgeronde mbo-4-opleiding in de IT of ervaring als Systeembeheerder
  • Basiskennis van scripting zodat je jouw werk kan automatiseren 
  • Goede Engelse vaardigheden in woord en geschrift
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt in de ondersteuning van MacOS

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Ons team

Je vormt een team met Ibo (Systeembeheerder), Tijmen (Team Lead Security Officer) en Paul (Security Officer). Samen ondersteunen wij de collega's op technisch gebied. Binnen ons team hechten we veel waarde aan hard werken, open communicatie, creatieve retro's en elkaar kunnen voorzien van constructieve feedback. Naast het harde werken, is er altijd ruimte voor humor en is er dagelijks een moment waarin we het over alles hebben, behalve werk. Ook zijn er de nodige teamuitjes en vinden we het gezellig om af en toe wat samen te drinken. Wat kunnen we jou inschenken? 

Avisi is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek. Laat ons weten waar jij nog meer energie van krijgt!

Gepubliceerd op: 01-09-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!