Systeembeheerder

  • MBO+

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Ben jij dé allround beheerder die verantwoordelijkheid neemt voor de inrichting en het beheer van ons kantoornetwerk, de werkplekken en alles wat daar mee te maken heeft? Ben jij pas tevreden als je collega's weer goed kunnen werken? Maak jij het jezelf makkelijk door je werk te automatiseren zodat je tijd hebt om te zoeken naar nieuwe en innovatieve technieken? Lees dan snel verder!

Waar worden wij nog blijer van? 

Als jij het belangrijk vindt dat je blijft leren en jezelf kan blijven ontwikkelen. Er zijn vanuit deze functie vele mogelijkheden om door te groeien.

Case 

De vraag:
Het is 7:30 en je telefoon gaat. Aan de lijn heb je een collega die aangeeft dat zijn team geen toegang heeft tot kritische applicaties in het datacentrum en dat ze niet weten wat er aan de hand is. Aangezien al je monitoring en documentatie bij het datacentrum staat, waar de kritische applicaties draaien, kan je daar niet meer bij. Ieder uur waarin het datacentrum niet bereikbaar is kunnen 20 mensen hun werk niet uitvoeren.

De uitdaging:
Welke stappen neem jij om te onderzoeken wat er aan de hand is en hoe je dit zo snel mogelijk kan oplossen?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken en meer te vertellen over een baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat. Gewoon, omdat we niet de grootste maar wél de beste willen zijn!  

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!