Team Lead

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Van het ophalen van requirements tot en met de implementatie: onder jouw leiding worden softwareprojecten een succes! Als Team Lead bij Avisi faciliteer jij je team bij het maken van goede keuzes rondom kwaliteit, architectuur en software design. Jij coacht en inspireert jouw mensen om de beste oplossingen te realiseren voor de klant. Voor het behalen van de projectresultaten neem jij de verantwoordelijk (en de successen mogen natuurlijk ook gevierd worden!). Bovenal ben jij een meewerkend voorman en dus ook gewoon een uitstekende software engineer! 

Word jij onze nieuwe Team Lead?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Mooie code schrijven, een goed resultaat neerzetten voor de klant én een coach en inspiratie zijn voor je team, dat is wat jij het liefste doet. Jij vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je teamleden. Bij Avisi investeren we veel in de ontwikkeling van de medewerkers en de opgedane kennis wordt actief gedeeld. 

Wil je weten waar onze Team Leads blij van worden? Bekijk het filmpje hier

Hoe ziet jouw week als Team Lead eruit?

Geen enkele week is hetzelfde, zo zijn er elke dag weer nieuwe uitdagingen. De standup met je team, dat doe je natuurlijk wel iedere dag! Zo zou een week er kunnen uitzien:  

Maandag: de week begin je met een standup met alle Team Leads. Zo blijf je op de hoogte waar de teams mee bezig zijn en of je elkaar ergens mee kan helpen. 

Dinsdag: samen met je team houdt je retrospectives en refinement sessies! 

Woensdag: perfecte dag om je to-do list bij te werken. Heb je tijd over? Dan los je ook nog een bug op of pak je een nieuwe feature op. 

Donderdag: meeting met alle Team Leads en de Unit Lead om te kijken wat de status is van het project waar je aan werkt. Hoe is de voortgang t.o.v. het budget? Wat is de kwaliteit van de software? Is je team blij?

Vrijdag: tijd voor het afvinken van jouw to-do's en natuurlijk de week goed afsluiten met de (remote) vrijmibo! 

Team

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Momenteel is het team het ledenadministratiesysteem aan het updaten, hierdoor moeten bijna alle applicaties in het landschap worden aangepakt. Het team bestaat uit drie ontwikkelaars, een test-engineer en we zoeken nog een Team Lead :-). Verder lenen we soms een requirements engineer van de andere teams. We werken met verschillende talen, technieken, frameworks en databases, denk hierbij aan Kotlin, Java, MongoDB, PostgreSQL, Typescript, Angular en Spring Boot.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 

Maak alvast kennis met één van onze andere Team Leads en lees het interview met Joël. 

Case

Samen met je team werk je aan een project voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Samen met de projectleider hebben jullie een deadline gecommuniceerd naar de gebruikers van de betreffende applicatie. Wegens omstandigheden gaan jullie deze deadline niet halen. Wat doe je?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!