Team Lead

 • 32-40 uur

 • HBO / WO

 • Arnhem

Van het ophalen van requirements tot en met de implementatie: onder jouw leiding worden softwareprojecten een succes! Als Team Lead bij Avisi faciliteer jij je team bij het maken van goede keuzes rondom kwaliteit, architectuur en software design. Jij coacht en inspireert jouw mensen om de beste oplossingen te realiseren voor de klant. Voor het behalen van de projectresultaten neem jij de verantwoordelijk (en de successen mogen natuurlijk ook gevierd worden!). Bovenal ben jij een meewerkend voorman en dus ook gewoon een uitstekende software engineer! 

Waar word jij blij van? 

Mooie code schrijven, een goed resultaat neerzetten voor de klant én een coach en inspiratie zijn voor je team, dat is wat jij het liefste doet. Jij vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je teamleden. Bij Avisi investeren we veel in de ontwikkeling van de medewerkers en de opgedane kennis wordt actief gedeeld. 

Én werken bij een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek.

Wil je weten waar onze Team Leads blij van worden? Bekijk het filmpje hier

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

 • Meewerken is een belangrijk onderdeel van je functie. De helft van je tijd ben je bezig met het ontwikkelen van webservices en interfaces.
 • Je bewaakt de software- en architectuurkwaliteit, je helpt het team in de juiste richting.
 • Planningen stem je af met de Product Owner, monitort de voortgang en rapporteert deze: jij bewaakt het einddoel.
 • Maandelijks voer je tactisch overleg met de Service Manager en je klant.
 • Jij bent het aanspreekpunt binnen je team en bent daarbij verantwoordelijk voor de voortgangsgesprekken en facturatie.
iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat. Daarbij ben jij:

 • inspirerend en een echte teamplayer;
 • analytisch, oplossingsgericht en communicatief zeer sterk;
 • iemand die weet wanneer te innoveren met nieuwe technieken en wanneer niet.
iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Minimaal 4 jaar ervaring als Software Engineer en met verschillende talen (bijv. Kotlin, Java).
 • Ervaring met software-integratie en webontwikkeling.
 • Je hebt kennis van softwaretesten (JUnit, Webdriver, Cucumber).
 • CI/CD en Agile ontwikkelmethodieken (RUP, Scrum) zijn voor jou bekend terrein. 
 • Een afgeronde hbo/wo opleiding Informatica of vergelijkbare studierichting.

Wat wil jij nog graag leren? We horen het graag van je!

Hoe ziet jouw week als Team Lead eruit?

Geen enkele week is hetzelfde, zo zijn er elke dag weer nieuwe uitdagingen. De standup met je team, dat doe je natuurlijk wel iedere dag! Zo zou een week er kunnen uitzien:  

Maandag 
De week begin je met een standup met alle Team Leads. Zo blijf je op de hoogte waar de teams mee bezig zijn en of je elkaar ergens mee kan helpen. 

Dinsdag
Samen met je team houdt je retrospectives en refinement sessies! 

Woensdag 
Perfecte dag om je to-do list bij te werken. Heb je tijd over? Dan los je ook nog een bug op of pak je een nieuwe feature op. 

Donderdag
Meeting met alle Team Leads en de Unit Lead om te kijken wat de status is van het project waar je aan werkt. Hoe is de voortgang t.o.v. het budget? Wat is de kwaliteit van de software? Is je team blij?

Vrijdag
Tijd voor het afvinken van jouw to-do's en natuurlijk de week goed afsluiten met de (remote) vrijmibo! 

Jouw team

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Momenteel is het team het ledenadministratiesysteem aan het updaten, hierdoor moeten bijna alle applicaties in het landschap worden aangepakt. Het team bestaat uit drie ontwikkelaars, een test-engineer en we zoeken nog een Team Lead :-). Verder lenen we soms een requirements engineer van de andere teams. We werken met verschillende talen, technieken, frameworks en databases, denk hierbij aan Kotlin, Java, MongoDB, PostgreSQL, Typescript, Angular en Spring Boot.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 

Maak alvast kennis met één van onze andere Team Leads en lees het interview met Joël. 

Case

Samen met je team werk je aan een project voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Samen met de projectleider hebben jullie een deadline gecommuniceerd naar de gebruikers van de betreffende applicatie. Wegens omstandigheden gaan jullie deze deadline niet halen. Wat doe je?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!