Teamlead / Software Engineer

  • HBO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Je wilt softwareprojecten tot een succes maken. Van requirements tot implementatie, onder jouw leiding lopen deze trajecten goed door. Als Teamlead bij Avisi faciliteer jij je team bij het maken van goede keuzes rondom kwaliteit, architectuur en software design. In jouw rol coach en inspireer jij jouw mensen om de beste oplossingen te realiseren voor de klant. Jij durft de verantwoordelijkheid te dragen voor het behalen van projectresultaten (en deze mogen ook gevierd worden!).  Bovenal ben jij een meewerkend voorman en dus ook gewoon een uitstekende software engineer! 

Word jij onze nieuwe teamlead?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Mooie code schrijven, een goed resultaat neerzetten voor de klant én een coach en inspiratie zijn voor je team, dat is wat jij het liefste doet.
Jij vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je teamleden.  Bij Avisi investeren we veel in de ontwikkeling van de medewerkers en de opgedane kennis wordt actief gedeeld. 

 

Team

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Het team bestaat uit drie ontwikkelaars, een test-engineer en we zoeken nog een teamlead (lach). Verder lenen we soms een requirements engineer van de andere teams. We werken met verschillende talen, technieken, frameworks en databases, denk hierbij aan Kotlin, Java, MongoDB, PostgreSQL, Typescript, Angular en Spring Boot.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 

Maak alvast kennis met één van onze teamleads en lees het interview met Joël. 

Case

Samen met je team werk je aan een project voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Samen met de projectleider hebben jullie een deadline gecommuniceerd naar de gebruikers van de betreffende applicatie. Wegens omstandigheden gaan jullie deze deadline niet halen. Wat doe je?

Vertel het ons tijdens je kennismakingsgesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!