Technical Consultant

  • HBO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Ben jij een goede ontwikkelaar en wil jij je ontwikkelen tot consultant? Heb jij sterke analytische vermogen en kun je de vertaalslag van de business naar de techniek maken? Wil jij bijdragen aan de resultaten van onze klanten door Atlassian tooling te onderhouden, te upgraden en te optimaliseren? Lees snel meer over deze vacature!

Impact realiseren bij de klant, dat is waar het om draait bij Avisi. Je werkt circa 2,5 dag per week bij de klant op locatie aan implementaties en het afhandelen van support vragen. Voor ons bedrijf is het continu werken aan technische innovaties cruciaal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een groot deel van je tijd besteedt aan het verbeteren van je technische skills, het ontdekken of ontwikkelen van nieuwe technologieën, het onderhouden en uitbreiden van je netwerk en het delen van kennis. 

Het team
Je gaat onderdeel uitmaken van het Avisi Products & Services (APS) team.

Het team helpt uiteenlopende klanten met uitdagingen op het gebied van Agile softwareontwikkeling, DevOps & ITSM. Ze verzorgen de implementatie van de software en door middel van trainingen ook voor een snelle adoptie binnen de organisatie. Het team is groeiende en bestaat uit 12 experts, ieder met zijn of haar eigen kennis en kwaliteiten. Er wordt hard gewerkt, veel kennis gedeeld en er is veel ruimte voor eigen- en teamontwikkeling. Ook wordt er tijd gemaakt om de successen te vieren!

Case


De vraag
Jira is een fantastische tool en heeft ons geholpen een beter overzicht van ons werk te krijgen en beter samen te werken. We willen nu de stap maken naar continuous integration & delivery (CI & CD) met Bitbucket en Bamboo. Kunnen jullie ons helpen met de juiste inrichting hiervan?

De uitdaging
Door met de klant te praten doorgrond je het uiteindelijke doel en de werkprocessen van de klant. Daarbij kijk je verder dan alleen de Atlassian tooling. Vaak zijn er aanvullende tools nodig om tot een optimaal renderende oplossing te komen.

Jouw oplossing
Jij brengt eerst het klantproces in kaart om de vraag in de juiste context te plaatsen. De tool kennis die je door training hebt opgedaan helpt bij het bedenken van de ideale oplossing. In deze casus kijk je verder dan alleen de Atlassian tooling. Om een complete CI & CD oplossing te bieden zijn ook kwaliteitborgings tooling en deployment tooling vereist. Jij verzorgt de implementatie en zorgt dat alle tooling naadloos op elkaar aansluit.

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!