Test Automation Engineer

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Met jouw visie op testen ben jij vanaf het begin van het ontwikkelen van een nieuwe functionaliteit betrokken. Hierdoor draag jij bij aan kwalitatief hoogstaande software. Op alle apps die wij aanbieden voer jij testen uit en het liefst zoveel mogelijk geautomatiseerd. Daar zit meteen de uitdaging in, jij mag dit vanaf scratch opzetten! Hoe gaaf is dat?! Neem jij het voortouw als het gaat om het testproces en durf je het aan om, samen met de developers binnen het Apps team, verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit van het testen? Waar wacht je nog op, vertel ons waar jouw kwaliteiten liggen en solliciteer! 

Word jij onze nieuwe Test Automation Engineer?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Als jij jouw team meteen kan vertellen hoe de geteste functionaliteit er voor staat! Jij bent graag actief betrokken bij de testcommunity en blogt graag over jouw kennis. Ook vind je het interessant om deel te nemen aan onze eigen TestGuild om jouw visie en kennis te delen met de andere testers binnen Avisi. 

Team

Wij, het Atlassian Apps team, zijn een jong en informeel team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van apps voor de Atlassian Marketplace. We werken met de volgende tech stack: Clojure, Clojurescript, Datomic, Datalog, Crux, Fulcro, Pathom, GraphQL en React. We ontwikkelen verder aan bestaande apps om deze steeds beter te maken en doen daarnaast ook support. We doen mee aan het Bug Bounty Program om onze apps steeds beter te maken. Ook delen we graag onze kennis, bekijk bijvoorbeeld eens de blog van Timo of Gert-Jan of de eerste publicatie in het Java Magazine!

In dit team heb je de mogelijkheid om meerdere dagen thuis te werken. We waarderen het wel als we je in ieder geval eens per week zien op kantoor in Arnhem tijdens de teamplanningen. En natuurlijk wanneer we een teamuitje hebben! 

Maak alvast kennis met Timo en lees het interview met hem op de website. 

Case

Jouw team staat op het punt een nieuwe add-on te ontwikkelen. De kickoff heeft al plaats gevonden. Je team zit bij elkaar in een door jou georganiseerd overleg om de testaanpak te bespreken. Hoe zou jouw testaanpak er uit kunnen zien aangaande het project?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruitment-newsletter-image2020

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!