Test Engineer

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Wil jij als Test Engineer helemaal vanaf het begin van het software development proces betrokken zijn en bijdragen aan het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande software via een efficiënt ontwikkelproces? Wil jij sparring partner zijn van de requirements engineer en de tests opstellen voordat er überhaupt iets ontwikkeld is? Neem jij het voortouw als het gaat om het testproces en durf je het aan om, samen met de developers binnen een klantteam, verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit van het testen? 

Dan bieden wij jou een baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat, waar jij je veel breder mag ontwikkelen dan in de meeste bedrijven en waar je werkt met het neusje van de zalm als het gaat om techniek. Gewoon, omdat we niet de grootste, maar wél de beste willen zijn!  

“Work with the best & be the best!"

Avisi zit voorin de markt als het gaat om het gebruik van (nieuwe) technieken. Wij ontwikkelen o.a. met : Java, Spring Boot, Gradle, Docker, Elasticsearch, MongoDB, Kotlin, Scala, Clojure en GoLang. Daarnaast werken we ook met Elm, NodeJS, Angular en React. De cultuur is open, informeel, resultaatgericht en innovatief. De teams zijn in grote mate zelfsturend, nieuwe initiatieven ontstaan meestal bottom-up vanuit de organisatie zelf. Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen, zo organiseren we Techdays, Tosti Talks en grote kennisevenementen zoals ASAS en hebben wij een Testers Guild, waar alle testers van Avisi samen het testproces naar een hoger plan  tillen en ervaringen delen.

Waar worden we nog blijer van? Als jij een visie hebt op het testvak en vooruit kunt denken in termen van strategie!

Waarom zou jij voor Avisi kiezen?

Avisi is een innovatieve werkgever. Een softwarebedrijf dat hard groeit, waar je het vertrouwen krijgt en waar veel ruimte is voor professionele ontwikkeling. Naast hard werken is er tijd voor gezelligheid. 

  • Samenwerken met 90 gepassioneerde (IT) professionals op de mooiste werkplek van Arnhem.
  • Bezoeken van (inter)nationale summits / netwerkbijeenkomsten.
  • Tijd, ruimte en budget voor (persoonlijke) ontwikkeling en training.
  • Vrijheid om innovatieve ideeën te realiseren.
  • Zelfsturende teams (agile).
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.
  • Gezellige borrels, wekelijkse lunches, teamuitjes, bedrijfsuitjes en Techdays.

 

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!