Test Engineer

  • hbo / wo

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Als Test Engineer ben je onmisbaar! Vanaf het begin van het software-ontwikkelproces ben je betrokken en draag je bij aan het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software. Voordat er überhaupt iets ontwikkeld is, heb jij de tests al opgesteld. Daarnaast ben je ook de sparring partner van de Requirements Engineer. Jij neemt het voortouw als het gaat om het testproces en je neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het testen. Jij wil het verschil maken voor de klant!

Word jij onze nieuwe Test Engineer?

Solliciteer direct

Waar word jij blij van? 

Als je iedereen die erom vraagt meteen kan vertellen hoe het project er qua opgeleverde en geteste functionaliteit ervoor staat. Actief bloggen over je kennis, betrokken zijn in de testcommunity en het actief volgen van bijvoorbeeld Lisa Crispin en/of James Bach, daar krijg jij energie van! 

Team

Ons team ontwikkelt verschillende applicaties voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Deze applicaties worden door (bijna) alle notarissen in Nederland gebruikt. Het team bestaat uit meerdere Software Developers, een Test Engineer en een Requirements Engineer. Als Test Engineer ga je aan de slag met SoapUI, Cucumber en Selenium.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open met elkaar, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 

Case

Jouw team staat op het punt een nieuw project op te pakken. De kick-off heeft al plaatsgevonden. Je team zit bij elkaar in een door jou georganiseerd overleg om de testaanpak te bespreken. Hoe ziet jouw testaanpak voor het project eruit?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

Kom jij ons team versterken?

 

recruit-c2c

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!