Vacatures.

Binnen Avisi krijg jij veel vrijheid en vertrouwen om jouw toffe ideeën te realiseren. Wil jij ook werken bij een Great Place To Work? Kijk dan gauw hieronder bij onze vacatures.

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Ontdek de mogelijkheden om als stagiair waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en ondersteunende omgeving.

 

Great Place To Work
Alles Development Sales Consultancy Staff Management
9 Vacatures in alle categorieën

Staat jouw vacature er niet tussen?

We hebben geweldige banen voor geweldige mensen. Vertel ons over jezelf en je vak en misschien creëren we zomaar jouw droombaan. We zijn benieuwd naar jou!

Talent Acquisition 2024
2022_06_22_AVISI_0051 1

5 redenen om te werken bij Avisi.

Great Place To Work
Avisi is Great Place To Work-gecertificeerd. Onze medewerkers waarderen onze informele sfeer, de vrijheid en de toffe activiteiten het meeste.
Hybride werken

Bij Avisi kies je zelf hoe laat je begint en zijn er volop mogelijkheden om het werken op kantoor te combineren met thuiswerken.

Persoonlijke ontwikkeling

Iedere dag een beetje beter worden, daar geloven wij in. Daarom krijg je de ruimte om zelf te kiezen waar je beter in wilt worden, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of het bezoeken van summits. Zodat jij het maximale uit jezelf kan halen.

Goed werken, goed vieren

Wij vieren onze successen met (vrijdagmiddag-)borrels, teamuitjes en onze bedrijfsfeestjes- en activiteiten. Niks moet, maar is altijd gezellig!

Jouw ideeën zijn waardevol

We hebben veel vertrouwen in onze collega's en staan altijd open voor toffe ideeën. We zijn nu al benieuwd waar jij mee gaat komen!

Ontdek Avisi.

 

Bij Avisi zijn we ervan overtuigd dat software een impact moet leveren aan organisaties en de maatschappij. Onze klanten vertrouwen hier op en om dit te doen voeren we in kleinschalige gepassioneerde teams innovatieve projecten uit die écht waarde leveren. Wij blijven ons ontwikkelen en bieden zo de kwaliteit die onze klant verwacht.

 

De resultaten en successen die hierbij horen moeten natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseren we regelmatig samen activiteiten vol gezelligheid en bier. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

 

MG2022_06_28_AVISI_DAG_20045
MG2022_06_22_AVISI_0535
MG2022_06_22_AVISI_0400 1
MG_DSF8213
MG2022_06_29_AVISI_DAG_30042
proostende collegas 3

profielfoto-kasia
sophie_smal
Rob Krauts
Jeroen Vis
Marcel van Heerdt
Joël Christ
Idzard Stoker
Demi van Kesteren
Mark Stellaard
Valerie van de Craats

Dit zeggen onze werknemers.

"Ik werk graag bij Avisi vanwege de geweldige bedrijfscultuur en de goede balans tussen mijn privéleven en werk. Tijdens de lunchpauze heb ik zelfs tijd om met mijn hond te wandelen! "

Kasia Strozykowska

Software Engineer

"Ik vind het supertof om bij Avisi te werken, omdat ik mag werken in meerdere leuke en gezellige softwareontwikkelteams en samen met hen het beste werk kan leveren voor onze klanten."

Sophie de Graaf

Requirements Engineer

"Ik vind het erg leuk om bij Avisi te werken. Ik ervaar Avisi dan ook als een werkgever waar ik mijn kwaliteiten volop kan inzetten. Daarnaast krijg ik veel energie van mijn werk, waardoor het leuk blijft."

Rob Krauts

Systeembeheerder

"Hoog niveau in code, vrijheid in werktijden en autonomie binnen teams. Bij Avisi bouwen we niet alleen super goede software, maar creëren we een cultuur van kwaliteit en vrijheid."

Jeroen Vis

Requirements Engineer

"Het leukste aan werken bij Avisi is de vrijheid om keuzes te maken in techniek en proces. Heb je een idee hoe iets beter kan? Dan wordt dat meegenomen zodat we continu kunnen verbeteren!"

Marcel van Heerdt

Software Engineer

"Avisi onderscheidt zich door de platte organisatiecultuur en de daaruit voortvloeiende korte lijntjes. Teamleden ervaren een ongekende mate van betrokkenheid en transparantie. "

Joël Christ

Project Manager

"Mijn team helpt elkaar om succesvolle software op te leveren, van de ideeënfase tot programmeren, testen en deployment. Op mijn teamgenoten kan ik altijd vertrouwen!"

Idzard Stoker

Requirements Engineer

"Ik haal veel voldoening uit mijn werk door de uitdagingen die het biedt en de mogelijkheden om mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast maakt de gezellige sfeer bij Avisi het werk nóg leuker!"

Demi van Kesteren

Clojure Developer

"Bij Avisi krijg je veel vrijheid! Samen met je team pak je de meest ingewikkelde technische uitdagingen aan en voer je werkzaamheden uit op jouw manier. Dit houdt het werk uitdagend."

Mark Stellaard

Test Engineer

"Als Office Manager bij Avisi krijg ik veel vrijheid om zelf mijn werkzaamheden in te vullen. De relaxte cultuur met korte lijntjes vind ik erg prettig en er is een perfecte work hard, play hard balans!"

Valerie van de Craats

Office Manager

Vragen over onze vacatures?

 

Hi! Wij zijn Ilona en Damaris, Talent Adviseurs bij Avisi. Je kan bij ons terecht met al je vragen. 

 

recruit@avisi.nl

088 284 74 47

Talent Acquisition 2024