Vacatures.

Binnen Avisi krijg jij veel vrijheid en vertrouwen om jouw toffe ideeën te realiseren. Wil jij ook werken bij een Great Place To Work? Kijk dan gauw hieronder bij onze vacatures.

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Ontdek de mogelijkheden om als stagiair waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en ondersteunende omgeving.

 

Great Place To Work
Alles Development Staff Marketing Sales Consultancy
9 Vacatures in alle categorieën

Staat jouw vacature er niet tussen?

We hebben geweldige banen voor geweldige mensen. Vertel ons over jezelf en je vak en misschien creëren we zomaar jouw droombaan. We zijn benieuwd naar jou!

Recruitment-Ilona-en-Annemiek
2022_06_22_AVISI_0051 1

5 redenen om te werken bij Avisi.

Great Place To Work
Avisi is Great Place To Work-gecertificeerd. Onze medewerkers waarderen onze informele sfeer, de vrijheid en de toffe activiteiten het meeste.
Hybride werken

Bij Avisi kies je zelf hoe laat je begint en zijn er volop mogelijkheden om het werken op kantoor te combineren met thuiswerken.

Persoonlijke ontwikkeling

Iedere dag een beetje beter worden, daar geloven wij in. Daarom krijg je de ruimte om zelf te kiezen waar je beter in wilt worden, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of het bezoeken van summits. Zodat jij het maximale uit jezelf kan halen.

Goed werken, goed vieren

Wij vieren onze successen met (vrijdagmiddag-)borrels, teamuitjes en onze bedrijfsfeestjes- en activiteiten. Niks moet, maar is altijd gezellig!

Jouw ideeën zijn waardevol

We hebben veel vertrouwen in onze collega's en staan altijd open voor toffe ideeën. We zijn nu al benieuwd waar jij mee gaat komen!

Ontdek Avisi.

 

Bij Avisi zijn we ervan overtuigd dat software een impact moet leveren aan organisaties en de maatschappij. Onze klanten vertrouwen hier op en om dit te doen voeren we in kleinschalige gepassioneerde teams innovatieve projecten uit die écht waarde leveren. Wij blijven ons ontwikkelen en bieden zo de kwaliteit die onze klant verwacht.

 

De resultaten en successen die hierbij horen moeten natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseren we regelmatig samen activiteiten vol gezelligheid en bier. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

 

MG2022_06_28_AVISI_DAG_20045
MG2022_06_22_AVISI_0535
MG2022_06_22_AVISI_0400 1
MG_DSF8213
MG2022_06_29_AVISI_DAG_30042
proostende collegas 3

dilara_smal
Kasia_smal
Tim_smal
sophie_smal
tijmen_smal
roel_smal

Dit zeggen onze werknemers.

"Being surrounded by such a remarkable group of smart, trustworthy, and fun colleagues is an absolute privilege. Here, we not only have the opportunity to learn and grow but also feel completely supported in doing so, creating a truly inspiring environment."

Dilara Erecek

Marketeer Apps

"Ik werk graag bij Avisi vanwege de geweldige bedrijfscultuur en de goede balans tussen mijn privéleven en werk. Tijdens de lunchpauze heb ik zelfs tijd om met mijn hond te wandelen! "

Kasia Strozykowska

Software Engineer

"Werken bij Avisi betekent werken in een veilige omgeving met alle ruimte én vrijheid voor persoonlijke groei, ontwikkeling en fun!"

Tim van den Hurk

Visual Designer

"Ik vind het supertof om bij Avisi te werken, omdat ik mag werken in meerdere leuke en gezellige softwareontwikkelteams en samen met hen het beste werk kan leveren voor onze klanten."

Sophie de Graaf

Requirements Engineer

"Avisi is één van de weinige bedrijven die de belofte van haar missie daadwerkelijk waarmaakt door samen, met passie en plezier, mooie resultaten neer te zetten."

Tijmen Visser

Team Lead en Security & Privacy Officer

"Bij Avisi staat het iedere dag beter willen worden centraal, een erg inspirerende werkomgeving!"

Roel Gugelot

Team Lead Marketing

Vragen over onze vacatures?

 

Hi! Wij zijn Ilona en Annemiek, Talent Adviseurs bij Avisi. Je kan bij ons terecht met al je vragen. 

 

recruit@avisi.nl

088 284 74 47

Recruitment-Ilona-en-Annemiek