A Great Place To Work!

Bij Avisi hebben we een hele duidelijke missie: wij bestaan om samen, met plezier en passie, waarde te creëren voor organisaties en de maatschappij door software. Daar willen we zó goed in zijn, dat we ons streven kunnen waarmaken om het beste softwarebedrijf van Nederland te zijn.

Het beste softwarebedrijf kenmerkt zich natuurlijk ook door goed werkgeverschap. Prettig met elkaar en onze klanten samenwerken, transparant communiceren en waardering en energie uit ons werk halen om zo onze gezamenlijke doelen te behalen: dat is wie we als Avisi willen zijn.

Om daar doelgericht aan te bouwen en continu in te ontwikkelen, werken we samen met Great Place To Work: een instituut dat wereldwijd al ruim 35 jaar organisaties helpt om letterlijk een geweldige plek te zijn om te werken.

Gecertificeerd in goed werkgeverschap

Great Place to Work Certified_mei 2022-23

 In 2021 hebben we voor het eerst deelgenomen aan het Great Place To Work traject. Sindsdien doen we dat elk jaar. We onderzoeken daarbij in welke mate Avisi een Great Place To Work is als het gaat om kenwaarden zoals vertrouwen, trots en werkplezier. Via een uitgebreide survey en profilering hebben we onze cultuur onder de loep genomen en gekeken hoe we scoren en hoe we het nóg beter kunnen doen.

Het resultaat: de uitkomsten van het onderzoek zijn zó sterk dat Avisi zich officieel “Great Place To Work Certified” mag noemen. In 2021 voor het eerst en nu in 2022 weer. We zijn trots op deze formele erkenning van goed werkgeverschap, waarmee we een fijne werkgever kunnen zijn voor onze huidige én al onze toekomstige collega’s! Bovendien heeft het traject ons concrete handvatten geboden om onze organisatie continu te blijven ontwikkelen; iets waar we van huis uit zeer gedreven in zijn. 

De top 3 redenen die ons een Great Place To Work maken

Zie voor meer inspiratie onze werkgeverspagina bij Great Place To Work Nederland. Wil jij ook bij een Great Place To Work werken? Kijk dan gauw bij onze vacatures!

Bekijk onze vacatures


Bekijk de video en proef de sfeer bij Avisi