De ondersteuning die jij nodig hebt om het maximale uit Gitlab te halen.

 

Als GitLab partner bieden wij consultancy diensten aan om jouw bedrijf te ondersteunen in het gebruik van GitLab. Of je nu al gebruik maakt van GitLab of erover denkt om ermee te gaan werken, onze deskundige consultants staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap.

 

gitlab-icon-rgb

Wij helpen jou met:

icon-analyse-codebase
icon-saas-cloud-groot

GitLab-assessment.

 

 • Krijg inzicht in het huidige gebruik van GitLab binnen jouw organisatie en begrijp je hoe je deze tool optimaal kunt benutten om beter samen te werken en de juiste workflows te volgen. 

CI/CD-ondersteuning.

 

   1. Wij bieden CI/CD-ondersteuning, inclusief hulp bij het opzetten van GitLab pipelines, om ervoor te zorgen dat het releaseproces soepel verloopt. 
   2.  
   3.  
icon-analyse-software-architectuur
icon-concreet-advies

Infrastructuur analyse.

 

 • Jouw GitLab-infrastructuur en -architectuur wordt geanalyseerd, zodat eventuele problemen of bottlenecks geïdentificeerd en verholpen kunnen worden.

Permission ondersteuning.

 

   1. Wij bieden jou permision ondersteuning via tooling, zodat jij volledige controle over jouw GitLab-instantie kunt krijgen en de toegang tot gevoelige informatie kunt beheren. 
   2.  
Gitlab-Logo

 

De toegevoegde waarde van Avisi.

 

Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van software, doordat wij zelf weten wat er bij het ontwikkelen van software komt kijken, weten wij precies waar jij tegenaan loopt.

 

Met onze consultancy diensten haal je het maximale uit GitLab en optimaliseer je de processen van softwareontwikkeling binnen jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze consultancy diensten jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met GitLab.

 

Laat ons helpen jou het maximale uit GitLab te halen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het behalen van jouw DevOps-doelen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!