De ondersteuning die jouw bedrijf nodig heeft om het maximale uit GitLab te halen.

 

Als GitLab partner bieden wij consultancy diensten aan om jouw bedrijf te ondersteunen in het gebruik van GitLab. Of je nu al gebruik maakt van GitLab of erover denkt om ermee te gaan werken, onze deskundige consultants staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap.

 

gitlab-icon-rgb
icon-analyse-codebase

Value Stream Discovery.


  • Samen zetten we uiteen waar jullie teams waarde leveren aan jullie klanten. De conclusies van deze sessies helpen verder met het optimaliseren van de Way-of-Working en de tooling die hierbinnen past.
icon-analyse-software-architectuur

Infrastructuur analyse.


  • Jouw GitLab-infrastructuur en -architectuur wordt geanalyseerd, zodat eventuele problemen of bottlenecks geïdentificeerd en verholpen kunnen worden.
icon-concreet-advies

Permission ondersteuning.


Wij bieden jou permission ondersteuning via tooling, zodat jij volledige controle over jouw GitLab-instantie kunt krijgen en de toegang tot gevoelige informatie kunt beheren. 
icon-saas-cloud-groot

CI/CD-ondersteuning.


Wij bieden CI/CD-ondersteuning, inclusief hulp bij het opzetten van GitLab pipelines, om ervoor te zorgen dat het releaseproces soepel verloopt. 
Gitlab-Logo

 

De toegevoegde waarde van Avisi.

 

Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van software, doordat wij zelf weten wat er bij het ontwikkelen van software komt kijken, weten wij precies waar jij tegenaan loopt.

 

Met onze consultancy diensten haal je het maximale uit GitLab en optimaliseer je de processen van softwareontwikkeling binnen jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze consultancy diensten jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met GitLab.

 

Ontdek FRIGG.

 

Ben je op zoek naar een manier om je softwareontwikkelingsproces te vereenvoudigen en tijd te besparen? Ontdek FRIGG! Een GitLab-tool die je helpt je teams te organiseren, je projecten te structureren en je werk te documenteren.

Met FRIGG kun je eenvoudig projecten aanmaken, rechten toewijzen aan teamleden, aangepaste sjablonen voor je projecten creëren en wijzigingen in je rechten en rollen volgen.

Laat ons helpen jou het maximale uit GitLab te halen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het behalen van jouw DevOps-doelen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!