Software ontwikkeling.

Steengoede software is de sleutel tot het succes van bedrijven die de concurrentie ver achter zich laten. Wij helpen organisaties complexe digitalisatie-projecten voor bedrijfskritische processen te realiseren door middel van software op maat.

 

Onze multidisciplinaire teams zijn thuis in alle aspecten van softwareontwikkeling, van ideevalidatie tot aan softwarerealisatie met consistent hoogwaardige en meetbare resultaten.

 

iso_colored        soc2

 

logowand avisi

Van idee naar software.

Jouw organisatie wil software ontwikkelen om nog efficiënter te kunnen werken en de bedrijfsresultaten naar een hoger niveau te tillen. Maar welke functionaliteiten en eigenschappen moet deze software bevatten? Ontdek het tijdens onze Software Requirements Sprint!

 

Met onze begeleiding helpen we je bij het bepalen van de set van functionaliteiten waaraan de software minimaal moet voldoen. Hierdoor krijg je binnen een mum van tijd een overzichtelijk beeld van wat nodig is om je Minimum Viable Product (MVP) in productie te brengen. Dit betekent dat je snel kunt starten met de ontwikkeling van  software en kan profiteren van de voordelen.

"Avisi vindt de beste oplossing voor het probleem in plaats van alleen de gemakkelijkste manier te vinden om het probleem op te lossen."

Bernadette Verberne

Bernadette Verberne

Manager ICT en Innovatie bij de KNB

De kwaliteit van jouw software.

Je hebt maatwerksoftware laten bouwen, maar wat is eigenlijk de kwaliteit van deze software? Je wil zeker weten dat het goed functioneert, zonder irritante bugs, klagende gebruikers of performance-problemen. 

 

Het bouwen van steengoede software is niet eenvoudig. Dat is waarom het achterhalen van (toekomstige) problemen cruciaal is voor alle bedrijven die steunen op hun maatwerksoftware. Het is belangrijk om te investeren in de kwaliteit van software, zodat je erop kunt vertrouwen dat de software altijd op de juiste manier functioneert en onverwachte problemen worden vermeden. 

Geautomatiseerde uitgifte SSL-certificaten voor notarissen bij de KNB

Case
https://2937602.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/2937602/%5BJuist%5D%20Beeldbank%20Compromised/Normaal%20formaat/Work/stefanjeroen.jpg

Case

Notarissen werken met privacygevoelige informatie en hebben daarom een beveiligd platform nodig.

Lees meer over onze oplossing
Een project starten
Hybride

Contact

Vertel ons wat je zoekt

Ideeen (1)

Intake

We gaan dieper in op jouw idee

Apple

SRS

In kaart brengen van wensen en eisen

heart

Kick-off

We maken er samen iets moois van

Wat is maatwerksoftware?

Maatwerksoftware is software die aansluit op de specifieke wensen en eisen van de klant. Er zijn veel voordelen van maatwerksoftware, waaronder schaalbaarheid, onderhoudsgemak en het onderscheidt bedrijven van de concurrent.

Hoe ziet het softwareontwikkelproces eruit?

We trappen af met een Software Requirements Sprint. In korte tijd brengen we samen met jou de wensen in kaart. Daarnaast zetten we de kaders: Wat is je visie? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Hoe ziet je je softwarelandschap eruit?

 

Met die informatie geven we het ontwikkeltraject vorm. We identificeren zowel technische als bedrijfskundige risico's. Daarnaast gebruiken we onze expertise om je te helpen richting een Minimal Viable Product (MVP): een eerste versie van de oplossing die ingezet kan worden in de praktijk om toegevoegde waarde te realiseren en feedback te kunnen verzamelen.

 

Voordat we aan een MVP werken minimaliseren we eerst de risico's door middel van één of meer proof of concepts (PoC): werkende software die de gekozen oplossingsrichting bewijst. Een laagdrempelige wijze om meer zekerheid in het vervolgtraject te realiseren.

 

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. We beginnen met het neerzetten van een belangrijke fundering (spike). Deze fundering helpt ons kwaliteit te kunnen leveren en een basis neer te zetten waarop we voorspelbare voortgang kunnen maken. We werken volgens de Scrum-methodiek en betrekken jou als klant heel nadrukkelijk in dit proces. Iedere twee weken tonen wij onze voortgang, en overleggen we samen met onze klant of de koers gewijzigd moet worden.

 

Zo snel mogelijk werken we naar een eerste productieversie (MVP) die jou waarde biedt en waarmee jij aan de slag kan. Iedere twee weken (minstens), kun je daarna van ons een softwarerelease verwachten met uitbreidingen en verbeteringen.

Hoeveel kost maatwerksoftware?

De prijs van maatwerksoftware wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder:

 

  • - De complexiteit van de oplossing;
  • - De duur van het project;
  • - Het benodigde projectteam.

Ontdek wat Avisi voor jou kan doen!

We helpen je graag verder.