Versnel jouw digitalisatie met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence oplossingen

Hoe kunnen we jou helpen?

Awesome subtitle

Jouw partner in Artificial Intelligence

Artificial Intelligence gaat businesmodellen veranderen én zal early adaptors binnen industrieën voorsprong bieden ten opzichte van de concurrentie. Wij verdiepen ons al jaren in AI-technologie en hebben verschillende oplossingen gerealiseerd voor klanten én om onze eigen business te versnellen.

Hoe gaat artificial intelligence jouw producten of dienstverlening veranderen? En hoe kan jij daar op inspelen? Het is belangrijk hier nu over na te denken om die voorsprong te pakken!

Leg ons jouw business uitdagingen voor en samen kijken we naar mogelijke oplossingen.

 

Case: AI voor PWN

Klant

PWN levert drinkwater aan ruim 804.160 huishoudens, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland.

Uitdaging

Het duurt ongeveer 2 jaar voordat een nieuwe bedrijfsvoerder volledig is opgeleid. Deze inwerktijd wil PWN verkorten door de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te stellen voor medewerkers.

Avisi oplossing

Met behulp van artificial intelligence hebben we een model getraind om documenten automatisch te metadateren. Door Named Entity Recognition (NER) te combineren met Elastic Search, is het vinden van informatie een stuk eenvoudiger geworden. 

Resultaat

Informatie wordt medewerkers contextafhankelijk gepresenteerd. Hierdoor worden ze beter ondersteund in de uitvoering van taken. Dit verkort de inwerktijd van nieuwe medewerkers en maakt het werk voor alle medewerkers veel gemakkelijker en efficiënter.

Download de whitepaper

11 praktische toepassingen van AI met impact