Afstudeerstages

Staat jouw ideale stageplaats hier niet tussen en wil je weten of er toch mogelijkheden zijn voor jou? Mail dan je cv en idee naar recruit@avisi.nl.

Meewerkstages

We stellen ons graag aan je voor!

 

Denk je na het zien van onze bedrijfsfilm: cool daar wil ik stagelopen of afstuderen? Elke stageperiode hebben we ruimte voor +- 10 stagiairs en afstudeerders. Kennis en ontwikkeling is dan ook één van de speerpunten van Avisi! Ben je benieuwd hoe het is om af te studeren bij Avisi en ben je benieuwd naar de tips die één van onze afstudeerders voor je heeft?

Lees de tips van afstudeerder Marcel


COVID-19

Ook bij Avisi zijn er diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Al onze medewerkers werken vanaf huis, maar beschikken gelukkig over goede middelen om remote te kunnen werken én ook gesprekken te kunnen voeren met kandidaten. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Open sollicitatie

Wij hebben gedurende het jaar meerdere stages en afstudeeropdrachten bij Avisi en we zijn altijd geïnteresseerd in goede studenten die op zoek zijn naar een stageplaats. Laat ons weten waar jouw interesses liggen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Solliciteer nu