Stages en afstudeeropdrachten.

Binnen Avisi krijg jij de vrijheid en het vertrouwen, met de juiste begeleiding, om jezelf te ontwikkelen voor jouw droombaan. Wil jij ook werken bij een Great Place To Work? Kijk dan gauw bij onze vacatures.

 

Hieronder staan meerdere toffe meewerkstages en afstudeeropdrachten. Houd deze pagina goed in de gaten, hij wordt regelmatig bijgewerkt!

gptw
Alles Afstudeerstage Meewerkstage
3 (afstudeer)stages in alle categorieën

Staat jouw stage of afstudeeropdracht er niet tussen?

Vertel ons over jezelf en je interesses en misschien creëren we zomaar jouw droomstage. We zijn benieuwd naar jou!

Recruitment-Ilona-en-Annemiek
Najma Akbari
Mark

Dit zeggen onze stagiairs.

"Ik vind het werken bij Avisi tof, omdat stagiairs als echte medewerkers worden gezien die hun kennis willen uitbreiden."

Najma Akbari

Meewerkstagiair 2022 - 2023

"Bij Avisi ben ik onderdeel van een informeel, gezellig en ondernemend team! Ik heb veel vrijheid om invulling te geven aan mijn rol, waarbij ik met minder bekende, maar prettige technieken werk, zoals Clojure en Fulcro."

Mark Jansen

Afstudeerder 2022 - 2023

 

Ontdek Avisi.

Great place to work

 

Bij Avisi zijn we ervan overtuigd dat software een impact moet leveren aan organisaties en de maatschappij. Onze klanten vertrouwen hier op en om dit te doen voeren we in kleinschalige gepassioneerde teams innovatieve projecten uit die écht waarde leveren. Wij blijven ons ontwikkelen en bieden zo de kwaliteit die onze klant verwacht.

 

De resultaten en successen die hierbij horen moeten natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseren we regelmatig samen activiteiten vol gezelligheid en bier. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

 

 

Werken bij Avisi 1
spelende collegas
kantoor
jongen bij bier avisi
Samenwerken bij Avisi

Vragen over onze stages of afstudeeropdrachten?

Hi! Wij zijn Ilona en Annemiek, Talent Adviseurs bij Avisi. Je kan bij ons terecht met al je vragen. Wat wil je weten?

Recruitment-Ilona-en-Annemiek