Afstudeeropdracht

Tof dat je onze website bezoekt en meer wilt weten over onze uitdagende meewerkstages en afstudeeropdrachten. Voordat je verder scrolt, in het najaar is het CTF-event van Avisi weer terug! Kan jouw team het beste hacken? Win dan de hoofdprijs én de titel! Ga naar https://www.avisi.nl/ctf en meld je alvast aan. Op dit moment hebben wij geen openstaande afstudeeropdrachten, wil je weten of er toch mogelijkheden zijn voor jou? Mail dan je cv en idee naar recruit@avisi.nl.

COVID-19

Ook bij Avisi zijn er diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Al onze medewerkers werken vanaf huis, maar beschikken gelukkig over goede middelen om remote te kunnen werken én ook gesprekken te kunnen voeren met kandidaten. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Alvast kennismaken? 

Open sollicitatie

Wij hebben gedurende het jaar meerdere stages en afstudeeropdrachten bij Avisi en we zijn altijd geïnteresseerd in goede studenten die op zoek zijn naar een stageplaats. Laat ons weten waar jouw interesses liggen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Solliciteer nu