Stages en afstudeeropdrachten.

Binnen Avisi krijg jij de vrijheid en het vertrouwen, met de juiste begeleiding, om jezelf te ontwikkelen voor jouw droombaan. Wil jij ook werken bij een Great Place To Work? Kijk dan gauw bij onze vacatures.

 

Hieronder staan meerdere toffe meewerkstages en afstudeeropdrachten. Houd deze pagina goed in de gaten, hij wordt regelmatig bijgewerkt!

gptw
Alles Afstudeerstage Meewerkstage
1 (afstudeer)stages in alle categorieën

Staat jouw stage of afstudeeropdracht er niet tussen?

Vertel ons over jezelf en je interesses en misschien creëren we zomaar jouw droomstage. We zijn benieuwd naar jou!

Talent Acquisition 2024
Nikita Dix
Ruben Florissen
Emil Jansen
Tim Meuwsen
Mart Kaal
Ken Kuperus

Dit zeggen onze stagiairs.

"Bij Avisi mag ik toepassen wat ik echt leuk vind en leer vanuit mijn studie. Zowel op Marketing- als Sales-niveau verbreed ik mijn kennis. Ik bevind mij in een enorm fijne sfeer."

Nikita Dix

Afstudeerstage 2023 - 2024

"Mijn collega's geven waardevolle feedback en tonen interesse in mijn voortgang. Mijn enthousiasme wordt versterkt door de fijne werksfeer en de gezellige activiteiten naast het werk."

Ruben Florissen

Afstudeerstagiair 2023 - 2024

"Als stagiair bij Central Commerce ben ik trots deel uit te maken van een inspirerend team. Ik ontwikkel mijn commerciële vaardigheden in een ondersteunende cultuur waar samenwerking centraal staat."

Emil Jansen

Meewerkstage 2024

"Bij Avisi heb ik ontdekt hoe een softwarebedrijf met efficiëntie maatwerksoftware ontwikkelt. Ik krijg de kans om actief deel te nemen in een gepassioneerd team. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen!"

Tim Meuwsen

Afstudeerstage 2024

"Bij Avisi draai je vanaf dag één volledig mee met het team en krijg je de vrijheid om jouw ideeën in te brengen. Deze betrokkenheid maakt mijn stage tot een geweldige kans om te leren en te groeien!"

Mart Kaal

Meewerkstage 2023 - 2024

"Avisi is een bedrijf met een goede mix van professionaliteit en informaliteit. De kennis binnen de organisatie is groot en daardoor kan ik makkelijk nieuwe dingen leren."

Ken Kuperus

Meewerkstage 2023 - 2024

 

Ontdek Avisi.

Great place to work

 

Bij Avisi zijn we ervan overtuigd dat software een impact moet leveren aan organisaties en de maatschappij. Onze klanten vertrouwen hier op en om dit te doen voeren we in kleinschalige gepassioneerde teams innovatieve projecten uit die écht waarde leveren. Wij blijven ons ontwikkelen en bieden zo de kwaliteit die onze klant verwacht.

 

De resultaten en successen die hierbij horen moeten natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseren we regelmatig samen activiteiten vol gezelligheid en bier. Ben jij er de volgende keer ook bij? 

 

 

Werken bij Avisi 1
spelende collegas
kantoor
jongen bij bier avisi
Samenwerken bij Avisi

Vragen over onze stages of afstudeeropdrachten?

Hi! Wij zijn Ilona en Damaris, Talent Adviseurs bij Avisi. Je kan bij ons terecht met al je vragen. Wat wil je weten?

Talent Acquisition 2024