Our Founders' Story.

Avisi is in 2000 opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan. Alle drie waren in dienst bij een specialistisch IT-bedrijf dat werd overgenomen door een grote detacheerder. Kort daarna ging het over andere zaken dan de mensen of de inhoud van het vak. Mede vanuit de visie dat het anders kan, hebben ze Avisi opgericht. Ze wilden een softwarebedrijf waar ze zelf als medewerker met plezier zouden werken en besloten dat Avisi de mens en diens talent centraal zou stellen.
MG2022_06_28_AVISI_DAG_2_0241

Missie & Visie.

Ons doel is niet per se het grootste, maar wel het beste bedrijf te zijn. Dat begint met onze mensen. Wij benaderen software als topsport: een sporter heeft passie en vakmanschap en wil zichzelf continu verbeteren om het beste eruit te halen. Daarom creëren we voor iedere medewerker een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen.

Passie

Passie
We hebben passie voor ons vak en voelen ons sterk betrokken bij onze klanten en bij wat we doen. Daarom helpen we mensen door onze kennis te delen en hen te inspireren.

Vertrouwen

Vertrouwen
Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we transparant, hebben we respect voor onze klanten en helpen we hen door het opleveren van de beste software.

Kwaliteit

Kwaliteit
De software die wij maken is van hoge en meetbare kwaliteit. Door waardevolle software op te leveren helpen wij onze klanten om uit te blinken en dragen wij bij aan hun succes.

Innovatie

Innovatie
Wij willen altijd uitblinken en anderen inspireren. Daarom blijven we onszelf verbeteren: we leiden elkaar op, delen kennis en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Resultaat

Resultaat
We zijn gedreven door passie, we staan voor kwaliteit, vertrouwen is voor ons cruciaal en we blijven innoveren om ons te blijven ontwikkelen. We doen er alles aan om altijd het beste resultaat neer te zetten en zullen altijd zoeken naar manieren om te blijven uitblinken.

Kernwaarden

Onze cultuur.

Onze cultuur is een mooie combinatie van high performance en het vieren van de resultaten die hieruit voortkomen.

Schermafbeelding 2022-11-29 om 19.16.39
Software Solutions
Schermafbeelding 2022-11-29 om 19.36.01

Kleine teams, grote impact.

Bij Avisi vormen we kleine, zelfstandige teams die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk en de wensen en verwachtingen van de klant. De hiërarchische structuur is minimaal waardoor ideeën bottom-up kunnen ontstaan. Zo benutten we de kwaliteiten van alle individuen in het team en komen we tot software met impact bij de klant én de eindgebruiker. Ook steken we veel tijd en energie in kennisdeling, met als doel om continu beter te worden.

MG2022_06_28_AVISI_DAG_2_0351
Management Team

"Avisi onderscheidt zich door de platte organisatiestructuur en de korte lijntjes."

Joël-Christ

Joël Christ

Team Lead & Software Developer

Certificeringen.

Onze specialisten weten hoe ze diverse tools en methodieken optimaal moeten inzetten. Door onze certificeringen spelen we gemakkelijk in op veranderingen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo halen we het maximale uit onze mensen én technologie.

Avisi GPTW
Logo SOC 2
ISO 2019
ISO 2022

Onze Partners.

Wij werken samen met de beste partijen en professionele partners. We kennen de tools van binnen en buiten, want onze partners houden ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen wij altijd het gebruik van de beste technieken en toepassingen.

atlassian-logo-atlassian-logo-symbol-sea-outdoors-water-transparent-png-2919254
monday-200x200
607e9dc6d063f1816c522f5d_kubernetes-kcsp-color-klein-removebg-preview
cncf-member-silver-color (1)