Samenwerken.

Creëer afstemming

 

DevOps-modellen creëeren afstemming tussen ontwikkelings- en operationele teams, omdat iedereen is gericht op dezelfde doelen en doelstellingen.

Feedback.

Efficiëntie en feedback

Meer samenwerking leidt tot realtime-feedback en een verhoging van efficiëntie, doordat veranderingen en verbeteringen sneller worden geïmplementeerd en giswerk verminderd.

Time-to-market.

Verkort de time-to-market

Een verbeterde efficiëntie en frequente communicatie tussen teams verkort de time-to-market, waardoor nieuwe code sneller wordt vrijgegeven en de kwaliteit en veiligheid hiervan wordt behouden.

gitlab-logo-500

DevOps-tools zouden niet meer problemen moeten creëren dan ze oplossen.

 

Naarmate DevOps-tools volwassener worden, stijgen de kosten, vermindert het de zichtbaarheid en creëert het wrijving in plaats van waarde.

In tegenstelling tot zelfgemaakte toolchains, stelt een echt DevOps-platform teams in staat om sneller te itereren en samen te innoveren. Het doel is om complexiteit en risico te verwijderen en alles te bieden wat je nodig hebt om sneller software van hogere kwaliteit en veiliger te leveren, met minder risico en lagere kosten.

 

GitLab helpt jouw huidige aanpak jouw organisatie:

 • icon-Consultancy
  Samenwerken
  Het adopteren van een DevOps-model zorgt voor afstemming tussen ontwikkelings- en operationele teams; de wrijving bij overdrachten wordt verminderd en iedereen zet zich volledig in voor dezelfde doelen.
 • Stakeholders-icon
  Reageer naadloos
  Meer samenwerking leidt tot real-time feedback en een grotere efficiëntie; wijzigingen en verbeteringen kunnen sneller worden geïmplementeerd en giswerk wordt weggenomen.
 • Icon-Roadmap-blue
  Verkort de time-to-market
  Een verbeterde efficiëntie en frequente communicatie tussen teams verkort de time-to-market, waardoor nieuwe code sneller wordt vrijgegeven en de kwaliteit en veiligheid hiervan wordt behouden.

Leer meer over GitLab.

 

 

Waarom klanten voor Avisi kiezen.
Kwaliteit

Fully Managed Services

Fully Managed Services

Geen zorgen meer over hosting, monitoring, updates en GitLab-back-up & herstel - wij hebben het voor je geregeld.

Ideeen (1)

Expert Advies

Expert Advies

Het optimaliseren van jouw softwareontwikkelingsproces.

userstory-map-icon

FRIGG

FRIGG

Ontgrendel meer potentieel met FRIGG, onze extra tooling voor inzicht in jouw ISMS.

icon-Consultancy

Nederlandse partner

Nederlandse partner

Snellere reactietijden, persoonlijke afspraken en kennis van de Nederlandse markt.

icon-server-klein

Tech Stack

Tech Stack

GitLab vormt de kern van onze Tech Stack. Profiteer van onze uitgebreide expertise en bewezen ervaring.

Case.

De modernisering van de DevSecOps Way of Working van 2makeITwork.


Avisi GitLab Consultancy en 2makeITwork moderniseerden samen de DevSecOps WoW van 2makeITwork, waarbij ze een balans zochten tussen nieuwe technologieën en bestaande methodes. Dit gebeurde, onder andere, met een overstap naar GitLab
 
 
2makeitwork-pand-barendrecht-min

Ontdek FRIGG.

 

Ben je op zoek naar een manier om jouw softwareontwikkelingsproces te vereenvoudigen en tijd te besparen? Zo ja, maak kennis met FRIGG! FRIGG is een GitLab-tool die je helpt jouw teams te organiseren, projecten te structureren en werk te documenteren.

Met FRIGG kun je gemakkelijk projecten aanmaken en permissies toewijzen aan teamleden. Ook kun je FRIGG gebruiken om aangepaste sjablonen voor jouw projecten te maken, en om wijzigingen in permissies en rollen te doen.

 

Leer meer over GitLab en FRIGG.

 

Ontdek FRIGG's rol in compliance en digitale veiligheid met onze webinars. Leer over de bijdrage aan SOC 2 en ISO 27001 normen, YAML-configuraties, en GitLab CI-integratie. Geschikt voor zowel kenners als nieuwkomers, deze sessies verschaffen inzichten voor een gestroomlijnd complianceproces in GitLab.
 
 

 Lees meer over onze GitLab services.

Consultancy.

Migrations.

Hosting.

Licenses.

Ontdek hoe jij GitLab kan inzetten.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!