Gitlab-Logo

GitLab is hét meest complete DevSecOps-platform van dit moment.

 

Er zijn twee verschillende licenties beschikbaar: Premium en Ultimate en twee verschillende implementatiemogelijkheden: self-managed of SaaS. Hieronder zetten we de belangrijkste verschillen op een rijtje.

 

Het kiezen van de juiste licenties en implementatie hangt af van jouw specifieke behoeften op het gebied van security, budget en interne technische capaciteiten.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze experts staan voor je klaar.

 

GitLab_premium-subscription
GitLab-Ultimate-subscription

GitLab Premium.

 

GitLab Premium is ideaal voor het schalen en coördineren van organisaties met meerdere teams die hun productiviteit willlen verbeteren.

 

 

De belangrijkste voordelen van GitLab Premium:


 1. Verbeterde productiviteit

  Analyses van team-, project- en groepstrends om patronen te ontdekken en consistente standaarden in te stellen om de productiviteit te verbeteren.

 2. Sneller opleveren

  Geavanceerde CI/CD en snellere code reviews helpen om complexe applicatie-pipelines beter te bouwen, onderhouden, uit te rollen en monitoren om de time-to-market te versnellen.

 3. Kwalitatief en veilig

  Release controls zorgen ervoor dat teams hoge kwaliteit en veilige code opleveren.

GitLab Ultimate.

 

GitLab Ultimate is dé tool voor organisaties die businessdoelstellingen willen behalen en tegelijkertijd prioriteiten, security, risico's en compliance willen beheren.

 

De belangrijkste voordelen van GitLab Ultimate:


 1. Alle functionaliteit van GitLab Premium

 2. Efficiënter werken met tools en teams
  Eén schaalbare interface voor organisatiebrede DevSecOps die handoffs tussen tools en teams vermindert, waardoor de efficiëntie toeneemt.

  1. Inzicht en overzicht
   End-to-end Value Stream Management en Portfolio Management zorgen voor meer zichtbaarheid en transparantie over projecten om knelpunten te elimineren en producten sneller op te leveren.

   1. Veilig en compliant
    Ingebouwde beveiligingstests, compliance en preventieve beveiliging voor cloud-native applicaties die helpen beveiligingsrisico's te beheren en naleving van regelgeving te waarborgen.

Zelf hosten of laten hosten?

icon-server-groot
icon-saas-cloud-groot

Self-managed.

 

Je installeert de software op eigen servers en bent verantwoordelijk voor het beheer en de beveiliging. Self-managed biedt meer controle en aanpassingsmogelijkheden, maar vereist meer technische expertise en een hoger investeringsniveau.

SaaS.

 

   1. Bij SaaS wordt GitLab gehost op de servers van GitLab zelf en wordt het beheer en de beveiliging door GitLab geregeld. SaaS biedt snellere implementatie en minder onderhoud, maar minder aanpassingsmogelijkheden en minder controle.
   2.  

Welke keuze in GitLab past bij jouw doelstellingen?

Onze experts staan klaar om jou verder te helpen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!