Naadloze migratie naar GitLab met onze ondersteuning.

 

Als GitLab-partner willen wij jou en je bedrijf graag helpen bij de migratie naar GitLab. Het kan een uitdaging zijn om over te stappen naar een nieuwe tool, maar wij staan voor je klaar om het migratieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om je bij de migratie te ondersteunen, zoals het opstellen van een migratieplan, het uitvoeren van de migratie zelf en het geven van trainingen aan je team.

 

GitLab-migratie

Onze aanpak.

icon-Consultancy
icon-migratie

Persoonlijke aanpak.

 

 • Onze migratie-experts werken nauw met jou samen om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Uitgebreid migratieplan.

 

   1. Wij zorgen voor een gedetailleerd plan van aanpak om ervoor te zorgen dat jouw gegevens zo soepel mogelijk overgezet worden.
   2.  
   3.  
icon-server-groot
icon-Licenties

Migratie van meerdere bronnen.

 

 • Onze deskundige teams kunnen jou helpen bij het migreren van gegevens van verschillende bronnen, waaronder GitHub, Bitbucket, SVN en meer.
 •  

Minimale downtime.

 

   1. We begrijpen dat downtime kostbaar is voor jouw bedrijf, daarom zorgen we voor een zo snel en naadloos mogelijke migratie.
   2.  
   3.  
   4.  
GitLab-migratie

 

Waarom migreren naar GitLab?

 

 • Eén platform voor al uw software development-behoeften: GitLab biedt alles wat u nodig heeft voor uw software development-projecten, van planning en beheer tot code review en automatische CI/CD.
 • Verbeterde samenwerking: Met GitLab kunnen teams eenvoudig samenwerken aan projecten en kunnen ze communiceren en samenwerken in realtime.
 • Krachtige beveiliging: GitLab biedt krachtige beveiligingsfuncties om uw gegevens veilig te houden, inclusief inbraakdetectie en automatische scans.
 • Schaalbaarheid: Of u nu een klein team hebt of een groot bedrijf, GitLab kan zich aanpassen aan uw behoeften en groeien naarmate uw bedrijf groeit.

 

Laat ons helpen bij een naadloze migratie naar GitLab.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het behalen van jouw DevOps-doelen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!