Kennis Blogs Avisi nieuwe partner van Health Valley

Avisi nieuwe partner van Health Valley

Avisi is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en ziet het als een uitdaging om met de toetreding tot Health Valley, het netwerk te helpen met de ontwikkeling van IT-oplossingen voor zorginnovaties die een cruciale rol spelen bij zorgtoepassingen. Het uiteindelijke doel is samen met het netwerk impact te maken voor de gezondheid van nu en zorg van morgen.

 

Van idee tot waardevolle software

Jan Bakker, directeur en mede-oprichter Avisi: “De missie van Avisi - waarde toevoegen aan organisaties en maatschappij - en de focus van op innovatie door middel van software past uitstekend bij Health Valley. Samen impact maken voor mens en maatschappij!” Avisi weet wat er nodig is om softwareontwikkeling tot een succes te maken. 

Avisi heeft onder meer software ontwikkeld om digitale uitwisseling van medische gegevens tussen zorginstellingen mogelijk te maken. Hierdoor worden zorginstellingen ontzorgd en kunnen patiënten sneller en beter behandeld worden terwijl de veiligheid en privacy geborgd wordt.

 

Versterking netwerk door gezonde software

Koen van den Hurk, innovatiemanager bij Health Valley: "Software is tegenwoordig overal, maar goede software kan nog wel een uitdaging zijn. Met Avisi als partner wordt het netwerk versterkt met een partij die zorg draagt voor gezonde software.” Health Valley is het grootste
innovatienetwerk op het gebied van Life Sciences & Health en opereert vanuit het oosten van Nederland. De organisatie speelt in onder andere de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Wageningen al jarenlang een relevante rol bij onder andere het ‘matchen’ van vraag en aanbod bij innovaties in de zorg.