knb 2
ech 2
lyfo 2
adapcare 2
download-1
Deze klanten gingen je voor

Avisi Cloud Services.

We hoeven je niet uit te leggen hoe groot de rol is van software voor jouw succes. Het moet gewoon altijd functioneren. Jij wil je het liefst bezighouden met jouw core business. Het onderhouden en up-to-date houden van tooling en infrastructure horen daar niet bij.

 

Onze managed Kubernetes-omgevingen voor bedrijfskritische software en diensten rondom het beheer van software in productie zorgen ervoor dat jij de controle houdt over compliance, implementatie en technisch beheer en onderhoud. 

 

 

Waarde creëren.

Het cloud-native landschap evolueert snel: er verschijnen dagelijks nieuwe (security-)updates en alternatieve tooling. Avisi Cloud stelt klanten in staat om waarde te creëren in hun eigen processen en producten. Hiertoe levert Avisi Cloud Managed Kubernetes-omgevingen, zodat klanten zonder omkijken altijd gebruikmaken van een up-to-date Kubernetes-cluster, inclusief best-in-class day-2 operational tooling. 

 

Daarbij ondersteunt Avisi Cloud klanten ook bij het inrichten en onderhouden van het applicatielandschap op deze omgevingen. Hierdoor zijn klanten volledig in control over de uitrol en het beheer van hun applicaties. 


CNCF Silver Member.

 

Sinds 16 december 2021 is Avisi Cloud met het product Avisi Managed Environments een trotse Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation. Vanuit de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) wordt de ontwikkeling van Kubernetes en andere snelgroeiende open source-projecten aangestuurd. Met deze Silver Membership is Avisi één van de 10 Silver Members in Nederland. 
cncf-white
Kubernetes-certified-service-provider-wit

Kubernetes Certified Service Provider.

 

In januari 2022 zijn we uitgeroepen tot trotse partner van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Inmiddels mogen we hier een nieuwe titel aan toevoegen, namelijk Kubernetes Certified Service Provider! Deze titel onderschrijft onze specialistische kennis en ervaring rond het Kubernetes-ecosysteem, zo helpen wij bedrijven hun software zo goed mogelijk in productie te landen.

De inzichten die je team nodig heeft om je marketingimpact aan te tonen.

Silver Member

CNCF

30.000

Polissen Verkocht

Ik wil Kubernetes gebruiken.

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. 

 

 

Onze diensten:

 

schrijven bij avisi vierkant

Ik gebruik Kubernetes.

Kubernetes is een machtig platform voor het beheer van container-gebaseerde toepassingen. Hoewel het vele voordelen biedt, komen er ook uitdagingen bij het gebruik ervan. Wij helpen jou graag met al jouw vraagstukken op het gebied van Kubernetes.

 

 

Onze diensten:

mens achter laptop vierkant

Onze Cloud-diensten uitgelegd.

Avisi Managed Environments
Cloud Readiness Check
Kubernetes Audit
Managed Hosting Assessment

Avisi Managed Environments

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. Inzicht en expertise die wij jouw organisatie kunnen bieden met Avisi Managed Environments (AME).

 

Cloud Readiness Check

Wij helpen jou inzicht te krijgen op hoog niveau over de werkwijze van jouw organisatie en hoe deze aansluit bij Cloud Native omgevingen. Dit doen wij door een analyse te maken over jouw softwarelandschap in combinatie met jouw bedrijfsprocessen en deze te verwerken in een Cloud Native Maturity Matrix. Lees snel verder!

Kubernetes Audit

Het beheren van omgevingen en applicaties is vaak ingewikkelder dan je denkt. Door de inzet van een Kubernetes Certified Service Provider heb je aantoonbaar de noodzakelijke kennis in huis.

 

Onze Kubernetes-specialisten helpen jou graag met het analyseren en optimaliseren van jullie Kubernetes-omgeving wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Lees meer over deze audit.

Managed Hosting Assessment

Wanneer je veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van jouw platform of het onderhoud hiervan stroef verloopt, helpen wij je graag bij het opzetten van een plan om managed hosting met Kubernetes toe te passen op jouw softwarelandschap. Lees meer over de Managed Hosting Assessment.

Heb je vragen of wil je meer weten over Avisi Cloud?

We helpen je graag verder.