Innoveren met AI.

Veel organisaties willen Artificial Intelligence inzetten, maar hoe haal je het maximale uit deze technologie en maak je deze concreet toepasbaar?

Met de AI Expert Service van Avisi haal je een betrouwbare partner in huis die jouw organisatie helpt om de voordelen van AI ten volle te benutten. We begrijpen dat de wereld van AI complex kan zijn, daarom bieden we verschillende manieren om jouw organisatie te helpen deze te begrijpen en te omarmen:

Veiligheid

Bewezen resultaat: 3,2% meer rendement.

 

Organisaties die voorop lopen en investeren in innovatie creëren aanzienlijk meer waarde dan bedrijven die dit niet of minder doen. Tussen 2018 en 2022 behaalden de innovatief leidende bedrijven rendementen van 8,1% tegenover 4,9% voor de achterblijvers.

 

Bron: Harvard Business Review

 

"Quote van klant?"

contact 1

Labs

Bij Labs vragen

Workshops.

AI is overal en kan de manier waarop we werken en leven compleet veranderen. Het is daarom van essentieel belang dat professionals begrijpen hoe ze effectief en veilig AI kunnen inzetten.

 

Onze workshops maken AI en innovatie begrijpelijk en geven je de handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Proof of Concept.

Met een Proof of Concept kunnen we snel de toegevoegde waarde van AI-toepassingen aantonen en daarmee kijken we verder dan de technische mogelijkheden. Door nauwe samenwerking met onze Business Innovators identificeren wat nodig is het gebied van proces, mensen en technologie om waardevolle innovatie te realiseren.

Automatisch metadateren met behulp van Artificial Intelligence voor PWN

Case
https://2937602.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/2937602/Graphics%20%5B2023%5D/graphic-artificial-intelligence.png

Case

Tijd en geld besparen door handmatige handelingen te automatiseren met behulp van Artificial Intelligence.

Ontdek de waarde van AI voor PWN

Alle workshops en trainingen.

Alle Artificial Intelligence Digitale innovatie
4 Trainingen in alle categorieën

Wat is maatwerksoftware?

Maatwerksoftware is software die aansluit op de specifieke wensen en eisen van de klant. Er zijn veel voordelen van maatwerksoftware, waaronder schaalbaarheid, onderhoudsgemak en het onderscheidt bedrijven van de concurrent.

Hoe ziet het softwareontwikkelproces eruit?

We trappen af met een Software Requirements Sprint. In korte tijd brengen we samen met jou de wensen in kaart. Daarnaast zetten we de kaders: Wat is je visie? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Hoe ziet je je softwarelandschap eruit?

 

Met die informatie geven we het ontwikkeltraject vorm. We identificeren zowel technische als bedrijfskundige risico's. Daarnaast gebruiken we onze expertise om je te helpen richting een Minimal Viable Product (MVP): een eerste versie van de oplossing die ingezet kan worden in de praktijk om toegevoegde waarde te realiseren en feedback te kunnen verzamelen.

 

Voordat we aan een MVP werken minimaliseren we eerst de risico's door middel van één of meer proof of concepts (PoC): werkende software die de gekozen oplossingsrichting bewijst. Een laagdrempelige wijze om meer zekerheid in het vervolgtraject te realiseren.

 

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. We beginnen met het neerzetten van een belangrijke fundering (spike). Deze fundering helpt ons kwaliteit te kunnen leveren en een basis neer te zetten waarop we voorspelbare voortgang kunnen maken. We werken volgens de Scrum-methodiek en betrekken jou als klant heel nadrukkelijk in dit proces. Iedere twee weken tonen wij onze voortgang, en overleggen we samen met onze klant of de koers gewijzigd moet worden.

 

Zo snel mogelijk werken we naar een eerste productieversie (MVP) die jou waarde biedt en waarmee jij aan de slag kan. Iedere twee weken (minstens), kun je daarna van ons een softwarerelease verwachten met uitbreidingen en verbeteringen.

Hoeveel kost maatwerksoftware?

De prijs van maatwerksoftware wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder:

 

  • - De complexiteit van de oplossing;
  • - De duur van het project;
  • - Het benodigde projectteam.

Ontdek wat Artificial Intelligence voor jou kan doen!

We helpen je graag verder.