De teams binnen Avisi.

Bij Avisi hebben we veel teams die werken aan toffe, innovatie projecten. Ben je benieuwd naar onze teams? Bekijk ze hieronder!

Team Maas

Team Maas.

Team Maas

Team Maas beheert alle applicaties van één van onze grootste klanten. Deze applicaties moeten op een veilige manier werken, dus houdt Team Maas zich bezig met hoe deze applicaties beveiligd en geoptimaliseerd kunnen worden.

Schermafbeelding 2022-11-30 om 09.17.04

Team AMA.

Handshake

Team AMA staat voor Avisi Managed Applications. AMA biedt technische ondersteuning en onderhoud voor de applicaties die op Avisi Managed Environments draaien. Dit doet Team AMA door incidenten op te lossen, incidenten te monitoren en applicaties uit te rollen voor eindklanten. 

Team AMA

Team AME.

Handshake

Team AME bouwt software voor het automatiseren van het uitrollen van Kubernetes-clusters. Hierbij kan je denken aan een Console, waarin je een gemakkelijk cluster kan upgraden.

Team Ijssel

Team IJssel.

Team IJssel maakt software voor notarissen, waarmee aktes gemakkelijk in systemen voor de eindgebruikers worden vastgelegd. 

Team Vecht

Team Vecht.

Bij Team Vecht ontwikkelen we het platform voor de digitale communicatie tussen notarissen en hypothecaire financierders.

Team nederrijn

Team Nederrijn.

Team Nederrijn zorgt ervoor dat een bezoek aan de notaris ook digitaal kan door middel van een applicatie. Hiermee wordt het hele proces bij de notaris gedigitaliseerd.  

Team Linde

Team Linde.

Team HDN

Team HDN.

Team HDN zorgt ervoor dat papieren processen tussen de notaris en de bank verleden tijd worden. Dit doen we niet alleen tussen de notaris en de bank, maar ook tussen de bank en de financieel adviseur waar je naar toe gaat om je hypotheek aan te vragen. Dit doen we samen met Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Team Lyfo

Team Lyfo.

Team Lyfo zorgt voor de backend-applicatie van de Lyfo.NET-oplossing. Hiermee verzorgt dit team inzicht in het licentiebeheer, het aantal abonnees en bijbehorende configuraties.

Team ENTRNCE

Team ENTRNCE.

Team ENTRNCE is aangesloten bij het Trader- & Matcher-team van ENTRNCE, een dochteronderneming van Alliander. Zij zorgen ervoor dat lokale partijen in staat zijn om energie te kopen (of verkopen) op de energiebeurs én dat energieleveranciers, corporaties en MKB's inzicht krijgen in de (groene) oorsprong van hun energiegebruik. 

Team Wafer

Team Wafer.

Team Wafer houdt zich de hele dag bezig met chips die je vindt in bijvoorbeeld je smartphone of Playstation. Deze worden in een fabriek gemaakt en Team Wafer ontwikkelt software die ervoor zorgt dat dit goed verloopt. 

Team Labs

Team Labs.

Team Labs is hét innovatieteam van Avisi. Team Labs houdt zich bezig met de nieuwste technologieën, zoals op het gebied van Artificial Intelligence.

Team Apps

Team Apps.

Team Apps ontwikkelt apps ''that fill gaps''. Hierbij kan je denken aan applicaties voor Atlassian en monday.com om de effectiviteit, productiviteit en samenwerking van duizenden bedrijven te verbeteren. 

Team Consultancy

Team Consultancy.

Team Consultancy helpt bedrijven om applicaties, zoals Atlassian in te richten. Dit zijn applicaties die de klant gebruikt om dagelijks hun werk in te beheren of om hun tekstdocumenten in op te slaan. 

Team OM

Team Office Management.

Team Office Management zorgt voor het beheer van het pand, het organiseren van evenementen en dat collega's de juiste werkbenodigdheden ontvangen. 

Central Commerce

Team Central Commerce.

Team Central Commerce is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie-uitingen, denk hierbij aan de sociale media-kanalen, artikelen op de website, foto- en videografie en de interne communicatie. 

Team HD

Team Human Development.

Team Human Development zorgt ervoor dat onze collega's zich blijven ontwikkelen en dat de on- en offboarding van medewerkers goed verloopt.

S&P

Team Security, Privacy & Beheer.

Team Security, Privacy & Beheer zorgt ervoor dat het apparatuur van onze medewerkers werkend blijft én dat kwetsbaarheden vermeden worden.

MT

Management Team.

Het Management Team is verantwoordelijk voor de diverse units.