Over ons

Een stukje geschiedenis

Avisi is in 2000 opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan. Alle drie waren in dienst bij een specialistisch IT-bedrijf dat werd overgenomen door een grote detacheerder. Kort daarna ging het over andere zaken dan de mensen of de inhoud van het vak. Mede vanuit de visie dat het anders kan, hebben ze Avisi opgericht. Ze wilden een softwarebedrijf waar ze zelf als medewerker met plezier zouden werken en besloten dat Avisi de mens en diens talent centraal zou stellen.

timeline

Award winning visie

Jan, Barri en Gert-Jan wonnen aan het eind van hun studie de prijs (award) voor het beste afstudeerproject. Daar komen de termen ‘award’ en ‘winning’ vandaan. Het doel is om niet per se het grootste, maar wel het beste bedrijf te zijn. Dat begint met onze mensen: wij benaderen software als topsport: een sporter heeft passie en vakmanschap en wil zichzelf continu verbeteren om het beste eruit te halen. Daarom creëren we voor iedere medewerker een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen.

Onze teams

Bij Avisi vormen we kleine, zelfstandige teams die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk en de wensen en verwachtingen van de klant. We investeren in opleidingen en bezoeken en organiseren evenementen. Ook steken we veel tijd en energie in kennisdeling, met als doel om continu beter te worden.

Kernwaarden

Passie is onze drijfveer

We hebben passie voor ons vak en voelen ons sterk betrokken bij onze klanten en bij wat we doen. Daarom helpen we mensen door onze kennis te delen en hen te inspireren.

Vertrouwen is cruciaal

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we transparant, hebben we respect voor onze klanten en helpen we hen door het opleveren van de beste software.

Kwaliteit is waar we voor staan

De software die wij maken is van hoge en meetbare kwaliteit. Door waardevolle software op te leveren helpen wij onze klanten om uit te blinken en dragen wij bij aan hun succes.

Innovatie zit in onze aard

Wij willen te allen tijde uitblinken en anderen inspireren. Daarom blijven we onszelf verbeteren: we leiden elkaar op, delen kennis en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Resultaat

We zijn gedreven door passie, we staan voor kwaliteit, vertrouwen is voor ons cruciaal en we blijven innoveren om ons te blijven ontwikkelen. We doen er alles aan om altijd het beste resultaat neer te zetten en zullen altijd zoeken naar manieren om te blijven uitblinken.