Jouw partner als het om software-ontwikkeling gaat!

Ontdek wat Avisi jou te bieden heeft als softwarepartner

Wij geloven dat software-ontwikkeling met voorspelbare resultaten kan. Dit doen we door ons te verdiepen in jouw business en het software-ontwikkelproces samen met jou vorm te geven. Jij weet het beste welk doel de software moet dienen, terwijl wij weten hoe we deze software kunnen realiseren. We ontzorgen je op het gebied van software-ontwikkeling, zodat jij je bezig kunt houden met het managen van jouw core business en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Laagdrempelig kennis maken

Uiteraard komen we graag langs voor een kennismakingsgesprek en ben jij van harte welkom om onze software-ontwikkelfaciliteiten in Arnhem te komen bekijken. Echt kennismaken met ons en onze werkwijze doe je pas als we ook daadwerkelijk iets voor jou kunnen betekenen. Naast software-ontwikkelprojecten zijn wij ook de juiste partner voor software-audits en proofs of concept.

Wil jij software ontwikkelen om nog efficiënter te kunnen werken en jouw bedrijfsresultaten naar een hoger niveau te tillen, maar weet je niet precies welke functionaliteiten en eigenschappen deze software moet herbergen? Dan is een user story mapping workshop iets voor jou.

Voordelen van software-ontwikkeling aan ons uitbesteden

  • We zijn jouw sparringpartner. We doen niet zomaar wat je aan ons vraagt, maar denken met je mee, geven je gevraagd en ongevraagd advies en betrekken je gedurende het hele software-ontwikkelproces.
  • We leveren resultaat. We zijn eerlijk en transparant. We geven vooraf gedetailleerde en eerlijke schattingen af. We hebben een reputatie opgebouwd verreweg de meeste projecten on-budget en in-time op te leveren. Dit krijgen wij voor elkaar doordat we met jóu op zoek gaan naar haalbare resultaten en de beste softwarematige invulling van jouw strategische doelen.
  • Security = priority. Als organisatie zijn we ISO27001 gecertificeerd, hebben we twee security-officers in dienst en zetten ethical hackers in om de door ons opgeleverde software op security te testen.
  • Technische teamleads. Jouw sparringpartner is teamlead van het software-ontwikkelteam dat jouw software bouwt. Deze teamlead heeft een technische achtergrond en kan perfect de brug tussen jouw business-wensen en IT-oplossingen slaan.
  • Nederlandse taal en cultuur. Wij zijn er van overtuigd dat als je dezelfde taal spreekt, je elkaar beter begrijpt. Daarom werken er bij ons alleen Nederlandssprekende software-ontwikkelaars. Nederlanders kennen daarnaast het reilen en zeilen in eigen land: regelgeving, overheidsorganen en omgangsvormen.
  • Per sprint opzegbaar. We werken met korte ‘sprints’ van twee of drie weken. In deze sprints leveren we daadwerkelijk features op. Ben je niet tevreden over de samenwerking? Je zit bij ons niet vast aan langlopende contracten maar je kunt het contract per sprint opzeggen!

Samen waardevolle software ontwikkelen

Wij gaan er alles aan doen om software op te leveren die voor jou waarde creëert. We kunnen dit niet alleen, daar hebben we jou voor nodig. Jij kent jouw business als geen ander. We vragen dan ook een investering in jouw tijd om te sparren over de beste software-oplossing voor jouw uitdagingen.

De software ontwikkelen we bij ons op locatie in Arnhem. Dit doen we omdat we in ons kantoor een uitgebalanceerde software-ontwikkelfabriek hebben ingericht, waardoor we zo efficiënt mogelijk software kunnen ontwikkelen en de kwaliteit van de software kunnen bewaken. Daarnaast staan er 90 collega's klaar om te helpen op het gebied van requirements-analyses, software-architectuur, security, development en quality assurance. Jij profiteert niet alleen van de kennis van het ontwikkelteam dat voor jou software maakt, maar van alle kennis binnen de Avisi-organisatie.

Uiteraard komen we wel regelmatig bij je langs voor overleg en om door middel van sprint demo's de voortgang te laten zien. Natuurlijk ben jij ook altijd welkom in ons kantoor in Arnhem, al is het maar om van het uitzicht en de lekkere koffie te genieten!

Wil je met ons sparren over over software-ontwikkelprojecten? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze kennis:

Screenshot 2019-03-27 at 10.25.38

Wat kan Avisi voor jou betekenen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  088-284 74 00