Jouw partner als het om software-ontwikkeling gaat!

Ontdek wat Avisi jou te bieden heeft als softwarepartner

Wij geloven dat software-ontwikkeling met voorspelbare resultaten kan. Dit doen we door ons te verdiepen in jouw business en het software-ontwikkelproces samen met jou vorm te geven. Jij weet het beste welk doel de software moet dienen, terwijl wij weten hoe we deze software kunnen realiseren. We ontzorgen je op het gebied van software-ontwikkeling, zodat jij je bezig kunt houden met jouw core business en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Avisi Way-of-Working

Software-ontwikkeling is geen doel, maar dient een doel. Wij zien onze software-ontwikkeling als een instrument om innovatie en procesoptimalisatie bij onze klanten mogelijk te maken. We hebben een ontwikkelproces geïmplementeerd die deze doelen optimaal ondersteunt, waarbij we twee uitgangspunten handhaven:

  • Haalbaarheid: we starten met een analyse: tegen welke investering kan de oplossing worden gerealiseerd? Vervolgens ontwikkelen we de meest risicovolle componenten eerst.
  • Korte doorlooptijd: zo snel mogelijk waarde creëren en de oplossing toetsen in de praktijk.

Screen Shot 2020-06-04 at 12.03.51

We trappen af met een software requirements workshop. In korte tijd brengen we samen met jou de wensen in kaart. Daarnaast zetten we de kaders: Wat is je visie? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Hoe ziet je je softwarelandschap eruit?

Met die informatie geven we het ontwikkeltraject vorm. We identificeren zowel technische als bedrijfskundige risico's. Daarnaast gebruiken we onze expertise om je te helpen richting een Minimal Viable Product (MVP): een eerste versie van de oplossing die ingezet kan worden in de praktijk om toegevoegde waarde te realiseren en feedback te kunnen verzamelen.

Voordat we aan een MVP werken minimaliseren we eerst de risico's door middel van één of meer proof of concepts (PoC): werkende software die de gekozen oplossingsrichting bewijst. Een laagdrempelige wijze om meer zekerheid in het vervolgtraject te realiseren.

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. We beginnen met het neerzetten van een belangrijke fundering (spike). Deze fundering helpt ons kwaliteit te kunnen leveren en een basis neer te zetten waarop we voorspelbare voortgang kunnen maken. We werken volgens de Scrum-methodiek en betrekken jou als klant heel nadrukkelijk in dit proces. Iedere twee weken tonen wij onze voortgang, en overleggen we samen met onze klant of de koers gewijzigd moet worden.

Zo snel mogelijk werken we naar een eerste productieversie (MVP) die jou waarde biedt en waarmee jij aan de slag kan. Iedere twee weken (minstens), kun je daarna van ons een softwarerelease verwachten met uitbreidingen en verbeteringen.

7 redenen om software-ontwikkeling aan Avisi uit te besteden

  • We zijn jouw sparringpartner. We doen niet zomaar wat je aan ons vraagt, maar denken met je mee, geven je gevraagd en ongevraagd advies en betrekken je gedurende het hele software-ontwikkelproces.
  • We leveren resultaat. We zijn eerlijk en transparant. We geven vooraf gedetailleerde en eerlijke schattingen af. We hebben een reputatie opgebouwd verreweg de meeste projecten on-budget en in-time op te leveren. Dit krijgen wij voor elkaar doordat we met jóu op zoek gaan naar haalbare resultaten en de beste softwarematige invulling van jouw strategische doelen.
  • Security = priority. Als organisatie zijn we ISO27001 gecertificeerd, hebben we twee security-officers in dienst en zetten ethical hackers in om de door ons opgeleverde software op security te testen.
  • Technische teamleads. Jouw sparringpartner is teamlead van het software-ontwikkelteam dat jouw software bouwt. Deze teamlead heeft een technische achtergrond en kan perfect de brug tussen jouw business-wensen en IT-oplossingen slaan.
  • Nederlandse taal en cultuur. Wij zijn er van overtuigd dat als je dezelfde taal spreekt, je elkaar beter begrijpt. Daarom werken er bij ons alleen Nederlandssprekende software-ontwikkelaars. Nederlanders kennen daarnaast het reilen en zeilen in eigen land: regelgeving, overheidsorganen en omgangsvormen.
  • Per sprint opzegbaar. We werken met korte ‘sprints’ van twee of drie weken. In deze sprints leveren we daadwerkelijk features op. Ben je niet tevreden over de samenwerking? Je zit bij ons niet vast aan langlopende contracten maar je kunt het contract per sprint opzeggen!
  • In-house software-ontwikkeling. We ontwikkelen software bij ons op kantoor, omdat we hier een uitgebalanceerde software-ontwikkelfabriek hebben ingericht. Zo kunnen we efficiënt software ontwikkelen en de kwaliteit van de software bewaken. Daarnaast staan er 100 collega's klaar om te helpen op het gebied van requirements-analyses, software-architectuur, security, development en quality assurance. Jij profiteert niet alleen van de kennis van het ontwikkelteam dat voor jou software maakt, maar van alle kennis binnen de Avisi-organisatie.


Samen waardevolle software ontwikkelen

Wij gaan er alles aan doen om software op te leveren die voor jou waarde creëert. We snappen dat je niet zomaar even besluit jouw software door ons te laten ontwikkelen. Laten we sparren over de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Een greep uit onze kennis:

Screenshot 2019-03-27 at 10.25.38

Wat kan Avisi voor jou betekenen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  088-284 74 00