Avisi Labs

Het verbeteren van de software-oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen is een uitdaging die we graag aangaan. We stimuleren elk team te onderzoeken of en hoe de door ons ontwikkelde software nog meer waarde op kan leveren voor de klant. Om deze innovatie te stimuleren hebben we een afdeling opgericht om de software-ontwikkelteams binnen Avisi te helpen innoveren: Avisi Labs.

Binnen Avisi Labs brengen we de kennis van de verschillende ontwikkelteams samen. Door met een technology radar inzicht te vergaren in gebruikte technologie worden teams in staat gesteld elkaar te helpen. Als klant profiteer je daarvan: alle kennis binnen Avisi is gestructureerd en staat daarmee tot jouw beschikking.

Innovatie

Innovatie

Avisi Labs doet actief onderzoek naar - en bouwt software met behulp van - nieuwe innovatieve technieken. Zo hebben we Blockchain-technologie ingezet om een beleggingsapp voor Robeco te ontwikkelen, verdiepen we ons in artificial intelligence (AI) en visualiseren we onze software-architectuur met behulp van augmented reality (AR).

Zelfsturende Teams

Samenwerkingsverbanden

We zijn goed in het ontwikkelen van waardevolle software voor onze klanten, maar we hebben niet de illusie overal de meeste kennis van in huis te hebben. Daarom zoeken we samenwerkingsverbanden met innovatieve partijen in de markt. Een voorbeeld? Samen met Axionomic ontwikkelen we Blockchain-oplossingen.

Innovatieproces

Kennisdeling

Onze interne kennisdeling is erop gericht om over projecten heen beter beslissingen te kunnen nemen en minder foutgevoelig te zijn. Met onze externe kennisdeling bereiken we een groter publiek wat leidt tot nieuwe inzichten en verbeteringen van onze eigen innovatieproces en keuzes. BlogsTechdays, Tostitalks en interne Show-and-tells zijn goede voorbeelden van deze kennisdeling. 

Bij Avisi hebben we guilds waarmee we de kennis over specifieke onderwerpen delen. Hierdoor ontstaat er niet alleen een gestructureerde manier van kennisdelen, maar biedt het ook de mogelijkheid om vakgerelateerde trainingen te volgen en samen naar een doel te werken.

Heb je interesse om een keer een Techday bij te wonen? Meld je dan aan op onze meetup-pagina!

Technologische keuzes

Avisi Labs heeft een technology radar ontwikkeld, zodat de teams goede en onderbouwde technische keuzes kunnen maken om onze klanten optimale softwareproducten te leveren die ze ondersteunt in het uitvoeren van dagelijkse processen. Avisi Labs heeft daarnaast samenwerkingsverbanden met innovatie partijen, ontwikkelt Proofs of Concept voor klanten en stimuleert kennisdeling.

Tot slot coördineert Avisi Labs korte trajecten voor klanten, zoals Software Requirement Workshops, software-audits en Proofs of Concept.

Wij helpen jouw innovatieve ideeën tot leven te brengen!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Meer weten over innovatie binnen Avisi?

Neem direct contact met ons op!

  088-284 74 00