Software Quality Assessment

Wat is de kwaliteit van jouw software?

Download de whitepaper

Softwarekwaliteit

Bugs, performance-problemen, klagende gebruikers of een slecht onderbuikgevoel. Wat is nu eigenlijk de kwaliteit van de software die speciaal voor jouw bedrijf gebouwd is? Het bouwen van steengoede software is niet eenvoudig. Het achterhalen van (toekomstige) problemen is cruciaal voor alle bedrijven die steunen op hun maatwerksoftware. 

Software-engineering is belangrijker dan ooit door de plek die software inneemt in onze maatschappij. De reden dat zoveel softwareprojecten nog steeds mislukken (40%  ) kent veel oorzaken. Goede software vraagt namelijk om meer dan alleen goede code. Dat weten we niet alleen doordat we al meer dan 20 jaar zelf software ontwikkelen, maar omdat wij ook meer dan 300 bedrijven geholpen hebben hun software-ontwikkelproces te optimaliseren.

In onze strijd tegen falende software helpen we bedrijven de kwaliteit van hun code te controleren. Dit doen wij met onze Software Quality Assessment.

Vraagstukken

Dit zijn de vraagstukken rondom software waar veel bedrijven zich over buigen. 

  • Kan mijn software-ontwikkeling de doelen op de roadmap succesvol realiseren? Hoe krijg ik grip op voortgang?
  • Hoe los ik de performance-problemen op die de eindgebruikers van mijn software ervaren?
  • Kan meer van mijn software-ontwikkelproces geautomatiseerd worden om zo schaarse development capaciteit te besparen?
  • Zijn de gemaakte kosten aan hosting echt allemaal nodig? Ik vermoed dat mijn software niet goed omgaat met de infrastructuur.
  • Is mijn software-oplossing toekomstvast? Moet ik op deze wijze blijven doorontwikkelen?
  • Is mijn software overdraagbaar als mijn leverancier of medewerker(s) wegvallen?

Herken jij er een? Dan is onze Software Quality Assessment hét ideale middel om meer controle te krijgen over jouw maatwerksoftware.

Benieuwd naar hoe een Software Quality Assessment eraan toe gaat? 

Lees het hier! 

Software Quality Assessment

Krijg grip op jouw software

Als bedrijf wil je concurrerend blijven, vooral in deze tijd van digitalisering. Om dit mogelijk te maken moet jouw software van goede kwaliteit zijn. Maar wat is nou exact softwarekwaliteit? En waarom is dit belangrijk voor de business?

In deze whitepaper leggen we uit wat softwarekwaliteit is, wat de risico's zijn van slechte software én hoe jij inzicht kan krijgen in jouw softwarekwaliteit. Zo blijf jij concurrerend en kan je waarde bieden aan jouw organisatie en klanten!

Wil je meer weten over de Software Quality Assessment?